Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apă potabilă pentru angajaţii CFR Constanţa

ro

23 Nov, 2013 00:00 1557 Marime text
Compania Naţionala de Căi Ferate CFR - SA Constanţa va organiza şi desfăşura o procedură de achiziţii publice pentru atribuirea contractului „Furnizare apa potabilă în regim watercooler pentru unităţi pe raza Sucursalei CFR Constanţa”.
 
Potrivit anunţului nr. 480 83/21.11.2013, valoarea contactului care urmează să fie atribuit este de 36.000 de lei. Societăţile interesate pot depune ofertele de participare până pe data de 11 noiembrie, ora 10.00, urmând ca acestea să fie deschise în aceeaşi zi, la ora 11.30. Cuantumul garanţiei de participare este de 720 de lei. Se va încheia acorduri-cadru cu maxim cinci agenţi economici, durata unui acord fiind de 24 de luni.
 
Pe raza Sucursalei CRF Constanţa se înregistrează un număr de 23 de subunităţi care nu deţin sursă de apă potabilă sau apa din sursele existente nu corespunde standardelor de potabilitate. Pentru asigurarea apei potabile în aceste locaţii este necesară deservirea celor 23 de aparate watercooler cu un număr de maxim 115 bidoane apă/lună. Persoanele responsabile de organizarea şi desfăşurarea procedurii de achiziţii din cadrul CFR SA Constanţa sunt: Maer Dorin, Mega Joiţa, Lazăr Camelia, Butoi Marcel, Daneci Patrău Denisa Maria, Nacu Camelia, Simion Ioan, Magnea Maria, Şapera Mihai, Mazilu Violeta, Tocaci Georgeta, Petre Ioana, Belu Daniela Luminiţa, Toader Daniel Marius.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii