Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A coordonat Secţia ATI a Spitalului Judeţean Constanţa, salvând mii de vieţi Doctorul Gheorghe Nicolae a trecut la cele veşnice

ro

08 Sep, 2015 00:00 4638 Marime text

Unul dintre cei mai renumiţi medici anestezişti constănţeni, doctorul Gheorghe Nicolae, fostul şef al secţiei de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Constanţa, a murit în urma unui accident rutier, la Filiaşi, la vârsta de 68 de ani. Va fi înmormântat joi, la Cimitirul Municipal Energia.
 
Gheorghe Nicolae era pensionar şi se mutase la Bucureşti. A făcut parte din comisia de Anestezie şi Terapie Intensivă a Colegiului Medicilor Constanţa. În anul 2004, dr. Nicolae Gheorghe, medic primar ATI, şef de secţie, pe atunci, în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, a primit Ordinul şi Medalia „Meritul Sanitar“. Din anii '70, de când a început a profesa, a salvat vieţile a mii de oameni.
 
„Cu profundă durere, ne despărţim de bunul şi minunatul nostru frate şi cumnat, dr. Nicolae Gheorghe, fost şef al Secţiei ATI din Spitalul Judeţean Constanţa, care ne-a părăsit în urma unui groaznic accident. Dumnezeu să-l odihnească în linişte şi pace! Dumitrache şi Mihai, fraţi, Marcela şi Sica, cumnate“. „Cu inimile cernite şi cu adâncă durere, ne despărţim de cel ce a fost dr. Nicolae Gheorghe (Gică), fost şef al Secţiei ATI din Spitalul Judeţean Constanţa. Fie ca Bunul nostru Părinte Ceresc să îl aşeze acolo unde trebuie să fie, în pace, unde harul pe care l-a avut a adus oamenilor numai bucurie, speranţă şi năzuinţe pentru bine. Sanda, soţie, Tudorel, fiu, şi Ștefănel, nepot.“

Colectivul Centrului Medical Gastromond este alături de familia S.L. DR. Nicolae Gheorghe, medic primar anestezie – terapie intensivă, în aceste momente pricinuite de decesul acestuia. Transmitem sincere condoleanțe familiei greu încercate. Odihnească-se în pace!
 
Familia Naum Gheorghe cu durere în suflet anunță decesul scumpului lor văr dr. Nicolae Gheorghe, un om excepțional și un medic excepțional. Dumnezeu să îl odihnească în pace!
 
Vom păstra vie în gândurile noastre amintirea dr. Nicolae Gheorghe fost șef Secție Terapie Intensivă SCJU Constanța. Sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune familiei îndoliate. Colectivul medical al Clinicii de Terapie Intensivă SCJU Constanța.
 
Dr. Ion și Victoria Badarau deplâng trecerea în neființă a colegului lor dr. Nicolae Gheorghe. Va rămâne veșnic în inimile noastre!
 
Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” din Constanța deplânge moartea a celui care a fost peste 20 de ani Șeful Clinicii ATI, dr. Nicolae Gheorghe. Dumnezeu să-l ierte! Suntem alături de familia îndurerată!
 


Colectivul Clinicii Chirurgie I a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” din Constanța este alături de familia dr. Nicolae Gheorghe, cel care a terminat călătoria vieții într-un cumplit accident rutier. Dumnezeu să-l odihnească în pace!
 
Colectivul de medici anesteziști al spitalului privat de obstretica Euromaterna deplânge trecerea prematură în neființă a celui care ne-a fost coleg atâția ani, domnul dr. Nicolae Gheorghe. Mai presus însă, a fost un om drept, echilibrat, talentat și cultivar și toți, vârstnici ori tineri simțim golul provocat de această pierdere subită. Dumnezeu să-l odihnească!
Citeşte şi

„Cei mai mulţi care ajung în Terapie Intensivă sunt tineri, din accidente de circulaţie“

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii