Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:15 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poate fi activitatea de pe Facebook un criteriu pentru acordarea unui credit?

ro

06 Mar, 2014 16:19 2366 Marime text
Spune-mi cine sunt prietenii tăi ca să-ţi spun cine eşti – cam aşa ar putea fi rezumat articolul pe care urmează să-l citiţi şi nu e o glumă.
După numeroase articole despre amenzi sau chiar dosare penale construite pe baza activitătii unor utilizatori în reţelele de socializare, iată că a venit momentul să ne gândim serios dacă prietenii de pe Facebook, spre exemplu, ar putea influenţa aprobarea sau respingerea unei cereri de credit la bancă.
 
După un mic research am aflat că pentru ţări precum Columbia, Filipine sau Mexic există deja firme de credite care pun foarte mare accent pe activitatea utilizatorilor pe Facebook sau Linkedin. Procedeul e destul de simplu şi, din câte spune clipul de prezentare, are rădăcini în perioada în care oamenii cumpărau diverse produse de la alimentară pe caiet, pentru că vânzătorul îi cunoştea personal, deci avea încredere că vor plăti la salariu.


Articolul integral pe http://marketing20.ro/poate-fi-activitatea-de-pe-facebook-un-criteriu-pentru-acordarea-unui-credit.html
 
Articol scris de Alexandru Negrea.

Blog:  http://www.alexnegrea.ro
Site:  http://www.marketing20.ro
Facebook:  https://www.facebook.com/alexandrunegrea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii