Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:29 20 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGA intră pe fir la Sănătate Medicii şpăgari, denunţaţi prin Tel verde

ro

09 Dec, 2016 11:58 1561 Marime text
Premieră în Sănătate! Azi se lansează linia verde anticorupţie, la care poate apela orice român pentru a denunţa cazurile de corupţie din sistemul sanitar.

„Lansăm astăzi LINIA VERDE ANTICORUPȚIE ÎN SĂNĂTATE, în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Interne (Direcția Generală Anticorupție - DGA), Parchet şi DNA“, a anunţat pe o platformă de socializare online ministrul Sănătăţii.

Astfel, în baza noului parteneriat, orice român va putea sesiza telefonic cazuri de corupţie din sistemul sanitar la telefonul verde 0800806806.

„De la cazuri de condiţionare a actului medical până la concursuri de angajare trucate sau achiziţii cu dedicaţie, orice va putea fi raportat prin linia verde anticorupţie. Câteva zeci de mii de profesioniști buni și decenți din spitale încearcă să își facă meseria corect, dar sunt afectați în fiecare zi de pânza de păianjen a corupției din sistemul sanitar. Alte mii au plecat deja din țară și mulți așteaptă ca pânza să se rupă și să facem mai multă lumină pentru a se întoarce“, a mai precizat oficialul.

Ti-a placut articolul?

Comentarii