Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost semnat contractul. Fonduri europene pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie din Constanța

ro

17 Mar, 2021 18:19 2283 Marime text
  • Unitatea sanitară asigură asistență medicală în cadrul afecțiunilor respiratorii pacienților din regiunea de Sud-Est a țării și urmează să primească 7.21 milioane de lei în actualul exercițiu bugetar
  • Contractele au fost semnate de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare

Peste 7 milioane de lei din fonduri europene sunt destinate Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie din Constanța pentru investiții în aparatura medical. Anunțul a fost făcut de senatorul USR de Constanța, Remus Negoi.
Unitatea sanitară asigură asistență medicală în cadrul afecțiunilor respiratorii pacienților din regiunea de Sud-Est a țării și urmează să primească 7.21 milioane de lei în actualul exercițiu bugetar.
Acesta mai spune că, în total, peste 78 milioane lei din fonduri europene vor fi alocate pentru cinci proiecte de investiții, care urmăresc limitarea răspândirii virusului SARS-COV-2, precum și a efectelor grave ale acestuia în spitalele din țară.
Contractele au fost semnate de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii