Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:29 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uups! Razboi rece intre prefectul Palaz si Gigi Chiru

ro

08 Oct, 2010 12:07 1143 Marime text

Cine isi imagina ca membrii partidului aflat la guvernare si cei sustinuti de catre acestia au probleme doar cu partidele de opozitie, s-a inselat. Cel putin la Constanta adevaratul razboi se duce in sanul partidului, „capo di tutti capi" fiind apoliticul prefect Claudiu Palaz. Gurile rele spun ca in dizgratia acestuia se afla, deja, mai multi sefi de institutii deconcentrate, varful de lance fiind nimeni altul decat seful Inspectoratului Teritorial de Stat in Constructii, Gigi Chiru. Pe bursa zvonurilor, dar si pe la colturi, in sanul partidului se vorbeste ca intre cei doi se duce chiar un razboi rece, Chiru nefiind niciodata invitat la evenimentele de la Prefectura Constanta. Intre cei doi s-au schimbat si cateva schimburi acide de replici, asa ca reprezentantul Guvernului in teritoriu l-a trecut la personae non gratae.

Palaz vaneaza scaunul lui Nicusor Constantinescu

Se pare ca prefectul Palaz a purtat mai multe discutii cu presedintele P.D.-L., Mircea Banias, pe aceasta tema, incercand sa-l inlature pe Chiru, dar acestea nu s-au soldat cu vreun rezultat. Palaz ar fi propus chiar „sacrificarea" sefului I.T.C. in favoarea unui membru al Partidului Independentilor de dragul protocolului incheiat la nivel central, dar nici aceste demersuri nu au avut sorti de izbanda. Motivul? Chiru este unul dintre principalii „sponsori" ai partidului in ultimele campanii electorale, cumparandu-si, in acest fel, linistea pentru urmatorii ani, pana la organizarea de noi alegeri. In plus, partidul este dator vandut lui Chiru caruia, la alegerile parlamentare, nu i-a oferit un mandat de deputat in urma redistribuirii voturilor. Gurile rele spun ca Gigi Chiru beneficiaza de sustinere si de la Bucuresti, el fiind unul dintre preferatii Elenei Udrea, cu care se intalneste ori de cate ori ministrul Turismului vine la Constanta.

Revenind la Claudiu Palaz, tot pe bursa zvonurilor se aude ca acesta se pregateste sa candideze impotriva lui Nicusor Constantinescu, pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean, si ca acesta este motivul pentru care toate atacurile prefectului il vizeaza pe seful judetului.

www.uups.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii