Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:23 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uups! Dan Diaconescu face bai de multime la Constanta

ro

12 Jul, 2010 01:00 1513 Marime text

Si-a gasit staff-ul: Ileana Ciuculete, Axinte si Badea

Patronul OTV nu a glumit atunci cand a anuntat ca vrea sa ii sufle functia lui Traian Basescu la urmatoarele alegeri prezidentiale si pentru a convinge pe toata lumea ca vorbeste serios, a si pornit, in tromba, campania electorala. Pe langa orele interminabile de emisiuni in direct in care isi prezinta, cat mai atent posibil, platforma electorala, Dan Diaconescu a inceput si un periplu prin tara in care isi propune sa se apropie cat mai mult de electorat. „De acum incepe o alta era. Ne pregatim de alegeri. Incepem campania”, a declarat Dan Diaconescu, cu catusele la maini si cu bratele ridicate in semn de victorie, pe melodia „We are the champions” a celor de la Queen. Dupa acest episod, patronul OTV s-a grabit sa faca publice directiile pe care se va axa in campania pentru prezidentiale din 2014: majorarea pensiilor si salariilor, diminuarea taxelor si impozitelor si reformarea sistemului juridic.

Dan Diaconescu a revenit la mare

La sfarsitul acestei saptamani, inconjurat de staff-ul sau de campanie, Dan Diaconescu a venit la Constanta pentru a lua pulsul electoratului de aici si pentru a savura primele impresii. Printre cei care l-au insotit s-a aflat Axinte, fostul component al grupului Vacanta Mare, cel care declara ca „Arestarea lui Diaconescu a fost un circ” si solista de muzica populara Ileana Ciuculete, care a venit insotita de sotul si impresarul sau, Cornel Gales. Constanta este locul in care Dan Diaconescu a fost vazut, de la inceputul anului, de mai multe ori, in compania familiei. El detine aici un apartament de vacanta unde vine de fiecare data cand are cateva zile libere.

Ambele figuri sunt extrem de controversate pe plan national. Axinte abia a iesit dintr-un scandal in care mai multe trupe din tara il acuzau ca le-a inselat, uitand sa le dea banii pentru prestatiile la care acesta le chemase in calitate de impresar. De cealalta parte, Ileana Ciuculete, in ciuda varstei, a socat pe toata lumea pozand intr-un pictorial sexy, interpreta fiind cunoscuta de toata lumea pentru limbajul sau colorat. La Constanta, chiar daca participa la un eveniment in aer liber, in plina zi, Ileana Ciuculete a optat pentru un machiaj strident si pentru accesorii extravagante, fiind o prezenta imposibil de trecut cu vederea.

Mircea Badea, prim-ministru

Dan Diaconescu a declarat, de curand, ca ar vrea sa ingroase randurile staff-ului sau cu omul de televiziune Mircea Badea pe care se gandeste sa il puna prim-ministru in cazul in care isi va vedea visul cu ochii si va ajunge la Cotroceni. „Traian Basescu mi-a spus ca, daca ar fi alegeri saptamana viitoare, as avea sanse”, a mai spus boss-ul OTV-ului.
Florentin Scaletchi, sustinator infocat al lui DD

Revenind la vizita lui Dan Diaconescu la Constanta, acesta a profitat din plin de timpul petrecut aici pentru a face o baie de multime si pentru a castiga noi adepti. Printre oamenii de rand care s-au inghesuit sa dea mana cu viitorul candidat la presedintia Romaniei, care si-a propus sa castige alegerile din primul tur, si sa ii ceara un autograf, s-a strecurat si Florentin Scaletchi. Acesta l-a asteptat nerabdator pe Dan Diaconescu pentru a-i prezenta mai multe documente si pentru a-i cere sprijinul pentru a deveni erou national. Mogul otevist a fost extrem de binevoitor cu Scaletchi, prefacandu-se ca nu cunoaste trecutul controversat al acestui personaj. Dan Diaconescu parea strain si de declaratiile lui Gelu Voican Voiculescu, fost om politic, care a facut public faptul ca Scaletchi a intervenit pe langa procurori, pentru ca actualul presedinte, Traian Basescu, sa nu fie arestat in dosarul „Flota”.

www.uups.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii