Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uups! Chef mare la aniversarea fiului consulului Siriei

ro

05 Oct, 2010 12:36 3251 Marime text
Toata „crema" urbei a chefuit la petrecerea organizata de catre fiul consulului onorific al Siriei la Constanta cu ocazia implinirii a 23 de ani. Besher Zeido si-a strans prietenii apropiati, destui la numar, si au incins o petrecere de zile mari pe ritmuri de manele. Cheful s-a tinut intr-o locatie din centrul orasului, proprietatea lui Sorin Strutinsky. Cei prezenti la eveniment au declarat ca a fost o petrecere pe cinste, toti invitatii dansand pe melodiile lui Luci Printu, un manelist agreat de catre grupul pustilor de bani gata din oras.

Raducu a oscilat intre Anastasia si Elena

Printre invitati s-a numarat proaspatul politician Sergiu Babinciuc, cu iubita sa, fotomodelul Diana, fiul primarului Radu Mazare, care nu a venit singur, ci impreuna cu Elena Voinea, iubita edilului, dar si cu Anastasia Tanase, Razvan Dumitrache si multi prieteni apropiati. Conform educatiei primite de la tatal sau, Radu Jr. a avut grija ca niciuna dintre invitatele sale sa nu aiba de suferit, asa ca si-a alocat timp pentru cele doua domnisoare, dansand cu fiecare in parte. Desi actuala iubita a primarului Constantei s-a distrat pana dimineata la petrecere, acesta nu si-a facut prezenta la eveniment. Pesemne are incredere in tanara si, mai ales, in fiul sau.

Dansuri orientale pentru invitati

Invitatii au avut parte de dansuri orientale, specifice zonei de unde provine familia Zeido. Sarbatoritul a fost mai mult decat incantat de prestatia unei dansatoare de bellydancing, lucru ce se poate observa si in fotografiile de la petrecere. La drept vorbind, Besher Zeido este familiarizat cu acest tip de dans, mai ales ca acum ceva vreme a avut o relatie cu o astfel de dansatoare, Camelia Dima.

Dedicatii „fara numar"

Asa cum era de asteptat, invitatii s-au intrecut in aruncatul banilor la lautari. Indiferent daca dedicatiile erau pentru sarbatorit sau pentru domnisoarele prezente, Luci Printu a reusit si de aceasta data sa adune ceva „material". Cei mai multi bani i-a dat Raducu Mazare, dar si „Sirianul", asa cum este supranumit fiul lui Jamal Zeido. Toata distractia a tinut pana in zorii zilei, ultimii invitati parasind locatia undeva in jurul orei 7.00.

www.uups.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii