Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:57 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uups! Botezatu este foarte solicitat in acest sezon estival

ro

27 Jul, 2010 14:16 1005 Marime text

Intre Glamour Night si Fashion Show

Cel mai cunoscut designer roman si-a invitat fanii, iubitori ai modei, sa ia parte la evenimentele la care a fost solicitat in statiunea Mamaia. Dupa cum se stie, Catalin Botezatu este unul dintre cei mai solicitati oameni de moda, fiind protagonistul mai multor evenimente si chiar al unui reality show in care isi cauta jumatatea. Week-endul ce tocmai s-a incheiat a fost unul plin pentru Bote, care nu si-a mai vazut capul de treburi, avand de onorat o petrecere glamour sub propria-i semnatura si un show de moda, la care atractia a fost reprezentata de creatiile sale. Cele doua evenimente, Glamour Night by Catalin Botezatu si Fashion Show by Catalin Botezatu au fost o avanpremiera la Fashion TV Summer Festival, care va avea loc la sfarsitul acestei luni, la Grand Rex Hotel Mamaia.
Nu s-a respectat tema petrecerii glamour

Desi a fost un eveniment la care toti cei care si-au dorit sa intre, pentru cateva ore, in atmosfera fascinanta creata de celebrul creator de moda, au fost asteptati sa vina imbracati cu cele mai incantatoare tinute si accesorii din garderoba, lucrul acesta nu a fost respectat de toata lumea. Multi au considerat ca importat este sa se simta bine, nu sa se imbrace neaparat asa cum se cere. Chiar daca organizatorii se asteptau ca cei prezenti sa vina imbracati glamour, in cele din urma, i-au lasat pe toti sa intre, indiferent de tinuta pentru care au optat.
Modelele s-au schimbat in conditii improprii

A doua zi, la Fashion Show, organizatorii nu prea s-au spetit cu… organizarea, drept care, in spatele culiselor, lucrurile au scartait. Modelele lui Botezatu au fost nevoite sa se schimbe intr-un cort dezordonat de pe plaja, pozitionat printre butoaiele de bere si obiectele pentru curatenie. Nu doar exteriorul le-a dat batai de cap baietilor, ci si spatiul in care trebuiau sa se schimbe, acesta fiind extrem de redus din cauza rafturilor improvizate pentru depozitare. Printre spectatori s-au numarat si cateva tinere norocoase care au avut posibilitatea sa vada mai mult decat le oferea podiumul improvizat. Aflate exact langa cortul unde modelele masculine isi schimbau tinutele, fetele nu au avut de ce sa se chinuie sa traga cu ochiul, pentru ca, la fiecare bataie mai puternica de vant, pelerina care era pe post de „usa”, se ridica facand astfel vizibile partile intime ale unora dintre baieti.
Tema egipteana pe o plaja constanteana

Ca la orice eveniment organizat de Catalin Botezatu, a trebuit sa existe, si de aceasta data, o tema ingenioasa. Bote a ales pentru prezentarea de moda realizata pe plaja statiunii Mamaia, stilul egiptean. Fiind vorba de o prezentare de lenjerie intima, modelele, pe langa boxerii albi si rosii cu imprimeuri negre sau aurii, reprezentand diverse semne vechi egiptene, au avut si accesorii precum bratari, scuturi, coifuri si sandale legate pana la genunchi. Coloana sonora a fost elementul care a completat intreg peisajul. La finalul prezentarii, creatorul de moda a dat indicatii sunetistului pentru ca muzica de pe fundal sa continue. Spectatorii s-au bucurat de o defilare a lui Botezatu, cu care a incheiat Fashion Show-ul si, ca un domn respectuos ce e, in fata publicului de pe plaja, a multumit si a aplaudat atat prezenta spectatorilor, cat si prestatia modelelor sale.

www.uups.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii