Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:21 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Replica Bulgarul prins "la pachet" cu frontieriştii şpăgari din Vama Veche a încercat să folosească pistolul

ro

28 Jun, 2011 13:04 1160 Marime text

Poliţiştii de frontieră prinşi în flagrant, duminică seara, de ofiţeriii DGA, la punctul de frontieră cu Bulgaria de la Vama Veche, în timp ce primeau şpagă, erau urmăriţi din luna august a anului trecut. Este vorba despre un grup de 5 poliţişti de frontieră români, care colaborau cu colegii bulgari şi care, în perioada august 2010 - iunie 2011, au primit de mai multe ori bani de la investigatori sub acoperire, căzând astfel în plasa anchetatorilor, care au organizat un flagrant.

Aşadar, un investigator sub acoperire a încercat să treacă graniţa în Bulgaria, având ITP-ul la maşină expirat şi neavând procură din partea proprietarului maşinii. Astfel, pentru a fi lăsat să treacă, poliţiştii de frontieră i-ar fi perceput o sumă de bani, pe care investigatorul le-a şi dat-o. Însă, în momentul în care a mirosit că ceva e în neregulă, poliţistul bulgar, care încasase suma de bani, a încercat să fugă, aruncând şi banii. Martorii spun că, la un moment dat, acesta ar fi pus mâna pe pistolul din dotare şi ar fi fugit spre Bulgaria. Însă era prea târziu. A fost prins la scurt timp, de ofiţerii DGA, în timp ce se ascundea printre autocarele şi autoturismele turiştilor. Poliţiştii luaţi în colimator sunt agenţii Cristian Penescu, Valentin Şoldan, Cristian Ene, Gabriel Trandafir şi Daniel Ion Pascu. Cristian Penescu este cel care l-a îndrumat pe investigatorul sub acoperire, să rezove problema cu colegul său bulgar. Potrivit oficialilor Regionalei Poliţiei Transporturi, nu au mai avut probleme cu ei. Cristian Penescu a fost transferat, recent, de la P.F. Ialomiţa.

Mai mult pe http://www.replicaonline.ro/bulgarul-prins-la-pachet-cu-frontieristii-spagari-din-vama-veche-a-incercat-sa-foloseasca-pistolul-22654/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii