Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Observator de Constanţa Bataie pe... adeziuni intre PNL si PDL, la Constanta

ro

03 Mar, 2011 05:39 1273 Marime text

Informatia conform careia alti 150 de liberali ar fi trecut de partea PDL nu a fost confirmata de liderul PNL Constanta

Gheorghe Dragomir: "PDL arunca in derizoriu politica din Constanta"

In urma cu doua saptamani, la doar doua zile de momentul cand si-a anuntat intentia de a candida pentru sefia organizatiei judete a PDL Constanta, Gigi Chiru arunca in presa o stire care i-a facut pe unii sa se simta, cu adevarat, in campanie electorala. Chiru vorbea despre 250 de liberali care ar fi trecut in PDL, nemultumiti fiind de decizia liderilor PNL de a forma Uniunea Social Liberala cu PSD si PC.

Ieri, s-a mai vehiculat o informatie, potrivit careia alti liberali ar fi parasit organizatia Constanta si s-ar fi indreptat tot catre PDL. De data aceasta, numarul lor ar fi fost 150, neconfirmat insa de presedintele PNL Constanta, deputatul Gheorghe Dragomir. „Nu confirm nimic. Nu exista asa ceva! Sa vina si sa dovedeasca faptul ca acestia sunt membri PNL activi, la fel cum nici la PDL nu vor fi vreodata membri activi. Nu este decat o actiune de imagine a unor lideri PDL Constanta, iar eu chiar as dori sa stiu cine sunt acesti pensionari pe care ii arunca in lupta electorala interna si care nu vor exista niciodata pentru partid. Asta nu inseamna politica. PDL Constanta nu face altceva decat sa incerce sa puna intr-o imagine negativa PNL... Le cer sa spuna ce legitimatie au, cand au platit ultima data cotizatia la partid si ce activitate au desfasurat pentru PNL. Sa nu mai spun ca aritmetica PDL lasa de dorit, ca nu a existat moment cand oamenii partidului s-au incurcat in calcule dintre cele mai simple", declara deputatul Dragomir.

Intrebat ce reprezinta aceste informatii intrate pe piata in defavoarea PNL, Dragomir a tinut sa explice ca ceea ce incearca PDL Constanta sa faca este doar un joc de imagine, in incercarea disperata de a mai adauga macar cateva voturi. „PDL arunca in derizoriu politica din Constanta. De ce dumnealor nu discuta despre procentele pe care le mai au? ... Si-au pierdut orice credibilitate castigata la un moment dat si recurg la astfel de jocuri de imagine ieftine. Nu doresc decat sa-i foloseasca in aceasta perioada de lupte interne, pentru ca, vedeti si dvs. cum stau lucrurile in PDL Constanta, cand nu stiu cum sa mai procedeze pentru a castiga alegerile", completeaza deputatul liberal.

De altfel, referitor la cei plecati alaturi de pensionarul Eugeniu Cojocaru - exclus din PNL inca din 9.06.2010, imediat dupa alegerile de la municipiu ale organizatiei Constanta, conform declaratiilor deputatului Dragomir - spre PDL din PNL, parlamentarul liberal a reluat ideea ca „nu e nici o pierdere, atata vreme cat discutam despre oameni care nu au avut niciodata vreo activitate impresionanta in PNL".

"E un lucru bun pentru PDL"

De partea cealalta, bucuria democrat liberalilor este greu de masurat. Contactat telefonic, Christian Gigi Chiru, aspirant la sefia PDL, a declarat pentru cotidianul nostru ca cei 150 de liberali au adeziuni PDL si sunt preocupati sa mareasca randurile in partid pentru cei nemultumiti de USL. „Ne bucuram sa inregistram adeziuni in masa, ceea ce nu s-a intamplat niciodata. E un lucru bun pentru PDL", a completat Chiru pentru „Observator".

www.observator.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii