Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:21 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevărul de seară Trofeul pentru Interpretare al Festivalului Mamaia Copiilor a ajuns la Buzău

ro

11 Jul, 2011 11:52 1324 Marime text

După trei zile de competiţie strânsă, tinerii artişti participanţi la Festivalul Mamaia Copiilor au fost răsplătiţi pentru evoluţia lor pe scena Casei de Cultură Constanţa.

Trofeul „Aurel Manolache", la secţiunea Interpretare, a fost obţinut de Ana - Teodora Găitanovici, din Buzău, care a impresionat juriul şi publicul cu piesa „Rug", pe muzica lui Vasile Şirli şi textul Ancăi Argeşiu. Ana - Teodora Găitanovici are 11 ani şi este elevă în clasa a V-a. Celălalt trofeu „Aurel Manolache", acordat la secţiunea Creaţie, a fost adjudecat de un grup de copii din Ilfov şi Brăila, care s-au prezentat în concurs cu melodia „Hello, iubire", pe muzica Cristinei Manoliu - Săvulescu şi versurile lui George Popovici. Trofeul „Tomis" la secţiunea de Interpretare - grupuri mici a fost obţinut de grupul AK D.L. din Bucureşti, format din Măriuca Enache şi David Dimonu, în vârstă de şase ani. Micii interpreţi au fost pregătiţi de prof. Cristina Chiş, directorul artistic al Festivalului Mamaia Copiilor.

Trofeul „Tomis" la secţiunea de Interpretare pentru grupuri mari a ajuns la grupul VIVOX, din Ploieşti, format din tineri din toată ţara şi coordonat de compozitorul şi dirijorul Viorel Gavrilă.

http://www.adevarul.ro/locale/constanta/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii