Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:59 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua şi surpriza PNL Constanţa pentru Colegiul 5? Liberalul Matei vrea să candideze la parlamentare

ro

20 Sep, 2012 01:00 3402 Marime text
Matei_parlamentare_-_Radu_Matei.jpgProximele alegeri generale agită apele în interiorul partidelor. Se caută cei mai buni candidaţi, se scot de la naftalină membri de partid demult ieşiţi din prim planul politicii, se negociază intens, se face apel la reprezentanţi cu notorietate ai societăţii civile.

În interiorul PNL Constanţa atmosfera este pe măsura vremurilor. Deşi, iniţial, se vehicula că liberalii ar dori candidaţi pe încă două colegii faţă de ce au în prezent, fiind vorba despre două colegii pentru Camera Deputaţilor - Colegiul 4 (rural) şi Colegiul 10 (urban) -, se pare că se vor bucura doar de Colegiul 5. Cel puţin aşa stau lucrurile în acest moment.

Ei bine, pe lângă numele actualilor parlamentari liberali - deputaţii George Dragomir şi Mihai Lupu şi senatorul Puiu Haşotti -, despre care liderul PNL Constanţa, George Dragomir, a declarat că-şi pregătesc candidaturile pentru noi mandate, singurul nume care şi-a anunţat intenţia de a candida este, aşa cum a anunţat tot Dragomir, fostul consilier judeţean Dănuţ Zepa Antonoaea. Asta la nivel oficial.

Matei_parlamentare_-_Radu_Matei_2.jpg

Neoficial, însă, se pare că un tânăr liberal constănţean aspiră la un mandat de parlamentar. Astfel, Radu Matei, actual consilier local în cadrul Consiliului Local Municipal Constanţa, şi-a exprimat, în interiorul partidului, intenţia de a candida într-un colegiu pentru Camera Deputaţilor. Matei Jr., căci Radu Matei este fiul lui Constantin Matei, fost consilier local, fost director al Portului Constanţa şi proaspăt demisionar de la conducerea Autorităţii Navale Române, este membru al Organizaţiei de Tineret a PNL Constanţa.

Radu Matei a fost, în cursul anului 2010, asistentul europarlamentarului liberal Cristian Buşoi. După stagiul de la Parlamentul European, el a urmat un master în antropologie la o universitate din Marea Britanie.

Contactat telefonic, actualul consilier local nici nu a infirmat, nici nu a confirmat informaţia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii