Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:58 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Nationala a Romaniei, marcata si la Cumpana

ro

01 Dec, 2009 01:13 930 Marime text
Cu ocazia împlinirii a 91 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918, Consiliul Local al comunei Cumpăna, reprezentat de către primarul Mariana Gâju, organizează astăzi, o serie de manifestări dedicate acestei zile.

Activităţile prilejuite de celebrarea Zilei Naţionale a României încep la ora 09.45, cu o slujbă religioasă musulmană. Momentul va fi urmat de depuneri de coroane la Monumentul Eroilor din localitate, de către comunitatea musulmană din Cumpăna.

De la ora 10.00, toţi cei prezenţi vor asculta intonarea Imnului de Stat, după care vor asista la slujba religioasă oficiată de către preoţii din localitate. Vor rosti alocuţiuni în cinstea zilei de 1 Decembrie viceprimarul Florin Neagu şi veteranul de război Ştefan Trandafir. Vor depune coroane de flori la Monumentul Eroilor viceprimarul comunei, reprezentanţi ai Consiliului Local Cumpăna, ai parohiilor din comună, ai Şcolii cu clasele I-VIII şi grădiniţelor. De asemenea, îşi vor aduce omagiul faţă de memoria eroilor, prin depunerea de coroane de flori, şi reprezentanţii partidelor politice de pe raza comunei, ai Postului de Poliţie Cumpăna şi ai Poliţiei Comunitare.

Seria de manifestări se va încheia cu un moment artistic susţinut de elevii Grupului Şcolar Cumpăna.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii