Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:43 25 06 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vergil Chițac și-a depus candidatura pentru funcția de vicepreședinte al PNL

ro

21 May, 2022 00:00 2462 Marime text
  • Consiliul Național al PNL are loc pe 27 mai, la Poiana Brașov, unde ar urma să participe peste 1000 de delegați
  • Vor avea loc alegeri pentru funcțiile de secretar general al PNL, prim-vicepreședinte în domeniul strategiilor politice și vicepreședinte în domeniul apărării și siguranței naționale
  • Prin alegerea lui Nicolae Ciucă la președinția PNL a rămas vacantă și poziția de vicepreşedinte pe apărare, care ar urma să fie ocupată, de primarul Constanţei, Vergil Chiţac
 
 
 
Biroul Politic Național al Partidului Național Liberal a decis să convoace Consiliul Național al PNL pentru 27 mai, la Poiana Brașov, unde ar urma să participe peste 1000 de delegați.

Cu ocazia Consiliului Național al PNL vor avea loc alegeri pentru funcțiile de secretar general al PNL, prim-vicepreședinte în domeniul strategiilor politice și vicepreședinte în domeniul apărării și siguranței naționale.

Pentru poziția de prim-vicepreședinte, lupta se va da între eurodeputatul Dan Motreanu și ministrul Energiei, Virgil Popescu.

În cazul în care Virgil Popescu prim-vicepreședinte, în conducerea PNL va rămâne vacantă funcția de vicepreședinte Buget, Politici Fiscale, Economie, Energie și Mediu de Afaceri.

Prin alegerea lui Nicolae Ciucă la președinția PNL a rămas vacantă și poziția de vicepreşedinte pe apărare, care ar urma să fie ocupată, de primarul Constanţei, Vergil Chiţac. Acesta și-a depus candidatura pentru această funcție.

De altfel, Chițac a fost printre primii lideri liberali care l-au susținut public pe premierul Nicolae Ciucă pentru președinția PNL. La fel a făcut și cu Florin Cîțu, de care ulterior s-a dezis.

Candidaturile pentru aceste funcții s-au depus până ieri, 20 mai.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Contraamiralul lui Ciucă! Vergil Chițac, favorit să preia funcția de vicepreședinte PNL la nivel național
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii