Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contraamiralul lui Ciucă! Vergil Chițac, favorit să preia funcția de vicepreședinte PNL la nivel național

ro

15 Apr, 2022 11:32 4717 Marime text

 
  • Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac este favorit pentru a prelua această funcție de vicepreședinte, potrivit surselor liberale, chiar dacă postul ar mai fi vizat și de senatoarea Nicoleta Pauliuc, şefa Comisiei de apărare din Senat
  • Vă reamintim, alți doi liberali constănțeni mai fac parte din Biroul Executiv al PNL
  • Este vorba despre Silviu Coșa care este vicepreședinte pe regiunea Sud-Est și deputatul Bogdan Huțucă care are calitatea de membru

Luna viitoare, liberalii se vor reuni într-o ședință de Consiliul Naţional pentru completarea posturilor rămase libere în structura națională de conducere, după alegerea lui Nicolae Ciucă în funcția de președinte al partidului.

Vor fi scoase la „concurs" trei posturi: cel de secretar general, ocupat în prezent de Lucian Bode, desemnat deja interimar de Nicolae Ciucă, o funcție de prim-vicepreședinte, care va reveni cel mai probabil europarlamentarului Dan Motreanu, unul dintre cei cinci principali susţinători ai moţiunii lui Ciucă la Congresul din 10 aprilie  și un post de vicepreședinte lăsat vacant după ce Nicolae Ciucă a fost ales președinte PNL.

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac este favorit pentru a prelua această funcție de vicepreședinte, potrivit surselor liberale, chiar dacă postul ar mai fi vizat și de senatoarea Nicoleta Pauliuc, şefa Comisiei de apărare din Senat.


Vă reamintim, Vergil Chiţac a fost rectorul Academiei Navale „Mircea cel Bătrân“, iar din 2016 s-a retras din Marină cu grad de contraamiral şi a intrat în politică direct în PNL.

Vergil Chițac nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere în legătură cu candidatura pentru postul de vicepreședinte al PNL.

Alți doi liberali constănțeni mai fac parte din Biroul Executiv al PNL. Este vorba despre Silviu Coșa care este vicepreședinte pe regiunea Sud-Est și deputatul Bogdan Huțucă care are calitatea de membru.



PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Nicolae Ciucă, la Congresul PNL „Sper să reușesc în partid ce am reușit la guvernare. Nu sunt om politic cu experiență, e atuul meu“ (VIDEO)



 

 
 


 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii