Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:48 07 07 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vergil Chițac are trei contracandidați puternici pentru funcția de vicepreședinte al PNL în domeniul apărării şi siguranţei naţionale

ro

27 May, 2022 00:00 2438 Marime text
  • Liberalii s-au reunit ieri, la Poiana Braşov, în Liga Aleşilor Locali, iar astăzi în Consiliul Naţional al formaţiunii
  • Delegația de la Constanța este formată din 27 de persoane
  • La Consiliul Naţional al PNL au loc alegeri pentru funcţiile de secretar general, prim-vicepreşedinte în domeniul strategiilor politice şi vicepreşedinte în domeniul apărării şi siguranţei naţionale
  • Virgil Popescu şi Dan Motreanu își dispute funcţia de prim-vicepreşedinte în domeniul strategiilor politice
  • Virgil Guran, Vergil Chiţac, Ben Oni Ardelean şi Sorin Moldovan candidează pentru funcţia de vicepreşedinte în domeniul apărării şi siguranţei naţionale
  • Pentru funcţia de secretar general al PNL candidează Lucian Bode

 
Liberalii s-au reunit ieri, la Poiana Braşov, în Liga Aleşilor Locali, iar astăzi în Consiliul Naţional al formaţiunii.

La reuniunea Ligii Aleşilor Locali au participat 1.200 de primari liberali, iar la Consiliul Naţional al PNL vor fi prezenţi 1.000 de delegaţi.

Premierul Nicolae Ciucă a prezentat în fața primarilor și a liderilor locali ai PNL activitatea Guvernului din ultimele șase luni.
 
La Consiliul Naţional al PNL care are loc astăzi, vor avea loc alegeri pentru funcţiile de secretar general, prim-vicepreşedinte în domeniul strategiilor politice şi vicepreşedinte în domeniul apărării şi siguranţei naţionale.

Printre cei care candidează se numără Virgil Popescu şi Dan Motreanu pentru funcţia de prim-vicepreşedinte în domeniul strategiilor politice, Senatorul Virgil Guran, primarul Vergil Chiţac, deputatul Ben Oni Ardelean şi deputatul Sorin Moldovan se luptă pentru funcţia de vicepreşedinte în domeniul apărării şi siguranţei naţionale.

Pentru funcţia de secretar general al PNL candidează Lucian Bode.

Vă reamintim, pe 10 aprilie, premierul Nicolae Ciucă a fost ales preşedinte al Partidului Naţional Liberal, după ce, în data de 2 aprilie, Florin Cîţu a demisionat din aceasta funcţie. Ciucă era vicepreşedinte PNL în domeniul apărare şi siguranţă naţională.

Tot în aprilie şi Dan Vîlceanu a demisionat din funcţia de secretar general al Partidului Naţional Liberal, funcţie preluată interimar de prim-vicepreşedintele Lucian Bode.
 
Delegația de la Constanța este formată din 27 de persoane, potrivit secretarului general al PNL Constanța, Marian Crușoveanu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Vergil Chițac și-a depus candidatura pentru funcția de vicepreședinte al PNL
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii