Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Validarea lui Foleanu, pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Mangalia de luni

ro

25 Aug, 2012 01:00 1726 Marime text
10_validare_foleanu_-_Paul_Foleanu_006.jpgConsiliul Local Municipal Mangalia se reuneşte luni, la ora 13.00, într-o şedinţă ordinară convocată de primarul Cristian Radu. Pe ordinea de zi au fost incluse o serie de proiecte de hotărâre, printre care şi proiectul privind reabilitarea pieţei Saturn, dar şi cel care vizează amenajarea unui obor pe un teren care aparţine domeniului privat al municipalităţii.

Consilierii locali vor dezbate în şedinţa de luni şi proiectul legat de majorarea, de la 700 la 800 de lei, a limitei cuantumului pensiei necesar acordării ajutoarelor de urgenţă constând în alimente pentru pensionarii din Mangalia.

În şedinţa de luni va fi supus votului şi un proiect iniţiat de primarul Cristian Radu, proiect care prevede majorarea de la 35 la 40 de lei a valorii ajutoarelor de urgenţă acordate persoanelor cu dizabilităţi de gradul I şi II care au peste 60 de ani şi nu realizează venituri.

Consilierii locali vor dezbate şi proiectul de hotărâre care vizează validarea în funcţia de consilier a democrat-liberalului Paul Foleanu. Amintim că instanţa i-a dat, în luna iulie, câştig de cauză lui Foleanu, după ce acesta a atacat hotărârea de invalidare a sa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii