Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:42 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

USR şi-a desemnat candidatul la primăria Mangalia

ro

30 Nov, 2019 00:00 2705 Marime text

Adunarea Generală a USR Mangalia l-a desemnat, prin votul majorităţii celor prezenţi, pe Dumitru Paris drept candidat la funcţia de primar pentru alegerile locale ce vor avea loc în 2020.
 
În cursa internă au fost înscrişi 4 candidaţi care şi-au prezentat programele în faţa colegilor iar 59% dintre aceştia din urmă au ales democratic, prin vot secret, ca în 2020 Dumitru Paris să-i reprezinte în cursa pentru primăria Mangalia.
 
“Le mulţumesc mult colegilor pentru încrederea acordată. Îmi doresc ca împreună, din 2020, să readucem Mangalia în fruntea clasamentului oraşelor prietenoase cu locuitorii lor şi foarte primitoare pentru vizitatori. Cetăţenii din Mangalia merită o administraţie locală care să le ofere servicii publice moderne, un oraş curat, verde şi ospitalier, pentru ei, familiile lor, dar şi pentru turiştii care ne vizitează”, a declarat Dumitru Paris.
 
Paris are 31 de ani şi este absolvent al Academiei Navale “Mircea cel Bătrân”, deţine brevet de ofiţer punte, iar din 2017 lucrează în administraţia publică locală din Constanţa.
La conferinţa de lansare a candidatului USR pentru primăria din sudul litoralului au fost prezenţi şi deputatul Stelian Ion, şi preşedintele organizaţiei judeţene a USR, Remus Negoi.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii