Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„USR deschide porţile Parlamentului, la doi ani de la alegeri” Oaspeţii lui Stelian Ion, obstrucţionaţi să participe la şedinţa de plen, deşi aveau o cerere oficială aprobată

ro

07 Dec, 2018 00:00 1595 Marime text
Deputatul USR de Constanţa Stelian Ion a avut oaspeţi în Parlament mai mulţi constănţeni care aveau curiozitatea să urmărească live o şedinţă de plen a Camerei Deputaţilor. Din păcate, deşi aveau cererea aprobată, secretarul Camerei Deputaţilor le-a refuzat accesul.
„USR a deschis porţile Parlamentului, iar săptămâna aceasta am avut ocazia să găzduiesc un grup care să vadă cum decurge o zi în Camera Deputaţilor.
Politica este despre oameni şi ar trebui să fie pentru oameni, pentru cei care trimit politicienii în aceste locuri privilegiate de decizie.
Din păcate, „Casa Poporului”, aşa cum a fost ea numită înainte de ’89, numai a poporului nu este, iar acest lucru l-au simţit pe pielea lor oamenii care au fost în vizita ieri. Fără niciun motiv regulamentar, secretarul general al Camerei Deputaţilor Silvia-Claudia Mihalcea (numită de PSD) a revocat în mod unilateral dreptul celor 22 de persoane de a participa la şedinţei de plen, chiar dacă aveau o cerere oficială aprobată. De ce? „Pentru că pot!”, susţine deputatul.
Cine nu a reuşit să ajungă la Parlament săptămâna aceasta, este invitat la evenimentul aniversar de 2 ani de USR în Parlament, pe 12 decembrie a.c.
Vă puteţi înscrie până luni, 10 decembrie 2018, ora 24.00, la adresa contact@usr.ro prin transmiterea numelui şi prenumelui, cu menţiunea înscriere pentru evenimentul „USR deschide porţile Parlamentului, la doi ani de la alegeri”. Locurile sunt limitate, 50 persoane în ordinea înscrierii. Cei care nu vor putea participa acum vor fi invitaţi la un eveniment ulterior. 

Citeşte şi:

Uniunea Salvaţi România deschide porţile Parlamentului pentru cetăţeni. Ce mesaj are deputatul Stelian Ion

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii