Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:06 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

USR Constanța invită persoanele cu dizabilități din Constanța la un dialog pentru a afla problemele cu care se confruntă

ro

26 Feb, 2024 17:49 749 Marime text
USR Constanța organizează un dialog la care invită persoanele cu dizabilități pentru a afla problemele cu care se confruntă. 

„Persoanele cu dizabilități au nevoie și merită să fie integrate si să le fie respectate drepturile. Ca acest lucru să fie posibil, au nevoie de sprijinul administrației locale și de cel al comunității.
Pentru că ne dorim să vă ascultăm și să fim implicați în rezolvarea unora dintre problemele cu care vă confruntați, vă invităm miercuri, 28.02.2024, începând cu ora 18:00, la Hotel Continental Forum, sala Traian, la un dialog onest despre dificultățile pe care le întâmpinați, despre felul în care instituțiile locale vă respectă drepturile și despre cum vă putem facilita relația cu administrația locală.
Evenimentul se adresează persoanelor cu dizabilități, aparținătorilor acestora, dar și asociațiilor de profil și furnizorilor de servicii sociale“ - au precizat reprezentanții USR Constanța.

Citește și: 

USR și Forța Dreptei au depus moțiune împotriva lui Marcel Boloș
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii