Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unde au fost la Inviere politicienii

ro

19 Apr, 2009 15:40 1399 Marime text
# Ministrul Turismului, Elena Udrea, a fost pe plaja Modern de de la Constanţa, unde slujba de Înviere a fost oficiată de Înalt Prea Sfinţitul Teodosie în faţa a cinci mii de credincioşi. 

# Premierul României Emil Boc a participat la Înviere, la Cluj-Napoca, la Catedrala Mitropolitană din Cluj-Napoca.

Premierul Emil Boc a avut un gând bun pentru români. "Le doresc tuturor "Hristos a înviat". Le doresc în primul rând să fie sănătoşi şi să se poată bucura în primul rând alături de cei dragi cu ocazia sfintelor sărbători de Paşte", a declarat premierul.

# Ion Iliescu, nu a plănuit să meargă în noaptea Învierii la biserică, din cauză că „rezistă mai greu în picioare".

# Preşedintele Traian Băsescu, soţia sa şi fiica cea mică, Elena, au asistat la slujba de Înviere oficiată la Mănăstirea Humorului, unde a fost adusă Lumină Sfântă de la Ierusalim.

La finalul slujbei au înconjurat biserica, alături de cele aproximativ o mie de persoane venite aici.
La plecare, după ce a luat Lumină, şeful statului i-a salutat pe cei prezenţi la mănăstire, transmiţându-le "Paşte fericit" şi "Hristos a Înviat".

De la Mănăstirea Humorului, familia preşedintelui a plecat la gospodăria unor localnici, unde au fost invitaţi să ciocnească ouă roşii şi să mănânce bucate tradiţionale bucovinene.
În această seară, şeful statului va participa la concertul lui Goran Bregovic, organizat pe litoralul românesc.

După ce a poposit în Bucovina, preşedintele Traian Băsescu şi ministrul Turismului, Elena Udrea, se vor întâlni pe litoral, la concertul lui Goran Bregovic.

# Familia regală petrece sărbătorile de Paşte la Iaşi, şi a luat parte la slujba Învierii la Catedrala Mitropolitană. Alături de Majestăţile lor, au fost prezenţi şi Principesa Margareta şi Principele Radu, proaspăt candidat la preşedinţie.

# Senatorul liberal Puiu Haşotti a petrecut sărbătorile în familie, aşteptând cu nerăbdare un răgaz de câteva zile după activităţile din Parlament. „Pentru mine, Învierea este prilejul de a reflecta la renaşterea noastră spirituală, iar noi, politicienii, trebuie să ne gândim mai mult la cele sfinte".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii