Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:40 14 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tusac spune ca „Minca si compania" blocheaza Mangalia

ro

21 Dec, 2009 05:30 1969 Marime text

Eliberarea din funcţie a primarului PSD Mihai Claudiu Tusac a stârnit reacţia extrem de tardivă a filialei partidului. Într-un comunicat de presă al PSD Mangalia, Tusac îşi varsă oful pe reprezentanţii tuturor partidelor, altele decât cel condus de domnia sa. Ce îl nemulţumeşte pe primarul eliberat din funcţie? Cam tot ce mişcă: de la comisiile de specialitate - la care, pentru prima dată, au participat şi consilierii... PSD! - comisii care au îndrăznit ca, după un an, să ia la puricat listele pentru locuinţele ANL. „E o răzbunare, nu normalitate, caută acum în carul cu fân", se spune în comunicatul PSD Mangalia.

Sunt deplânse şi locuinţele „ieftine, model Mihai Claudiu Tusac", proiect aprobat în noiembrie anul trecut, şi care, de atunci, nu a beneficiat de nicio cărămidă la temelie. Dintr-o dată, tot consilierii sunt vinovaţi că „tinerii pot locui în continuare cu părinţii într-o mare familie fericită, stând la coadă la baie şi înghesuindu-se în jurul mesei la cină!".

Ofuscaţi la maximum, pesediştii locali spun că nu vor avea parte de sărbători fericite (cine se aştepta însă la aşa ceva?) „Sărbători fericite pentru cine?! Un an de zile au spus că vor linişte şi normalitate! În timpul campaniilor electorale, atitudinea lor «războinică» era de înţeles, dar după finalizarea lor... Unde este liniştea pe care au promis-o?! Numai gaşca consilierilor este prezentă în Primărie zi şi noapte! Mai mult: Mangalia este ameninţată de o nouă eră glaciară! Rezervele de combustibil pentru centralele termice care furnizează căldură şi apă caldă cetăţenilor sunt pe terminate! «Mincă and company» trebuie să reacţioneze rapid, altfel cetăţenii din toate locuinţele racordate la sistemul de încălzire al oraşului vor intra în hibernare! După haosul produs la nivel de conducere, urmează cel al nepriceperii, al consultării între «capetele luminate» aflate acum la conducerea administraţiei publice locale", se arată în încheierea comunicatului „bătăios".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Btaie de joc la adresa cetatenilor 23 Dec, 2009 17:01 Asta a fost mandatul lui sutac pana la suspendare. Nu a facut decat sa distruga bruma de societati din Mangalia, ca sa faca loc firmelor din capitala de judet. Nu intrebati ale cui. Prefectul a facut ce trebuia.
  • au fost la Udrea sub fusta 22 Dec, 2009 08:39 unde au stat toti portocalii? asteptau sa iasa din barlogul pe care il detineau deja si sa mai fure, la fel ca si PSD-ii acum ceva ani, liberalii si toate culorile lumii politice.
  • Elena Vasile 21 Dec, 2009 23:35 Care PSD ? Numiti organizatie de partid aceasta franciza ? Nu a inteles acest tip ca votul din 6 decembrie a fost impotriva lui ? Sa se duca sa faca circ in alta parte, noua ne-a ajuns . Pacat ca nu-i ia cu el pe toti consilierii francizei.
  • eu 21 Dec, 2009 08:30 ei,lasa,nu ne mai duceti voi grija atata.pana acum unde-ati fost????