Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:16 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu „Organizarea de către PSD a unui miting de susţinere a premierului Viorica Dăncilă este de un ridicol total"

ro

28 May, 2018 23:01 2483 Marime text
Fostul preşedinte Traian Băsescu, liderul PMP, a declarat, luni seara, că organizarea de către PSD a unui miting de susţinere a premierului Viorica Dăncilă este nejustificată, "de un ridicol total", transmite Agerpres.ro
 

"E de un ridicol total (organizarea unui miting de susţinere a premierului Viorica Dăncilă - n.r.). În primul rând, un miting este scump. Când nu-i o acţiune spontană, să faci o trăsnaie de să iasă toată lumea în stradă, (...) când mitingul nu-i spontan, e foarte scump. Iar ce vor ei să facă, să aducă 1 milion de oameni la Bucureşti, (...) la 60.000 se fac de râs faţă de ce declară, iar la 1 milion e mult prea scump. (...) N-au justificare pentru o asemenea acţiune. Eu i-aş ţine liniştiţi", a declarat Traian Băsescu la TVR 1.

 
El a criticat guvernările PSD, susţinând că au fost "incapabile" să genereze proiecte majore şi a susţinut că o moţiune de cenzură este necesară pentru că guvernele conduse de social-democraţi nu au avut capacitatea de a dezvolta proiecte.
 
PSD va organiza pe 9 iunie un miting de amploare pentru susţinerea Guvernului Dăncilă, a declarat, luni, pentru AGERPRES, preşedintele social-democraţilor vasluieni, Dumitru Buzatu.
 

"În urma discuţiilor cu membrii de partid, a fost stabilită data de 9 iunie pentru organizarea unui miting de susţinere a Guvernului", a precizat Buzatu. AGERPRES

Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii