Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:22 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Titi Giurcă a suspendat activitatea Diviziei Resurse Umane

ro

22 Apr, 2011 01:58 2038 Marime text
Potrivit Monitorului Oficial al României, Partea a IV-a, nr. 1368/21.IV.2011, Direcţia de Pază a Judeţului Constanţa, în calitate de asociat, şi SC Divizia de Pază SRL, prin asociatul unic Direcţia de Pază a Judeţului, prin reprezentantul legal administratorul Giurcă Lucian Titi, a cerut suspendarea activităţii societăţii Divizia Resurse Umane SRL pentru o perioadă de trei ani.

Potrivit documentului, activitatea a fost suspendată de la 1 aprilie 2011. Contactat telefonic, Lucian Titi Giurcă - directorul Direcţiei de Pază a Judeţului, ne-a declarat că a suspendat activitatea societăţii pentru că este nevoie pentru funcţionarea ei de mai multe avize de la Ministerul Muncii. „Nu aveam activitate şi deocamdată nu avea rost să facem hârtii lunar. Este nevoie de obţinerea mai multor autorizaţii de la Ministerul Muncii, care ar putea dura şi câteva luni. Noi am suspendat activitatea pe perioada maximă, însă îi putem da drumul şi mâine", a afirmat Giurcă.

Reamintim că pe 7 ianuarie 2011, Direcţia de Pază a Judeţului, alături de SC Divizia de Pază SRL al cărui asociat unic este, a înfiinţat două noi societăţi: SC Divizia Resurse Umane SRL, al cărei obiect principal de activitate tocmai ce a fost schimbat, şi SC Divizia Logistic SRL, al cărei obiect principal de activitate este „comerţul cu ridicata al îmbrăcămintei şi încălţămintei". De precizat că cei doi asociaţi ai SC Divizia Resurse Umane SRL sunt: Divizia de Pază SRL, cu 80% părţi sociale, şi Direcţia de Pază a Judeţului, cu 20% părţi sociale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii