Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:56 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tinerii politicieni au scapat pe litoral

ro

03 Sep, 2007 00:00 1504 Marime text
1188755851.jpg

In timp ce liberalii au dantuit cu democratele, social-democratii au primit inca o confirmare din partea poporului: "Ion Iliescu este presedintele PSD"

Liderii Partidului National Liberal s-au distrat cu juniorii liberali, vineri seara, in discoteca hotelului Vox Maris, din Costinesti. Printre cheflii s-au aflat presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, ministrul Justitiei, Tudor Chiuariu, dar si alti parlamentari liberali. Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, a refuzat invitatia "organizatorilor" si a preferat sa ramana la Neptun, punand oboseala pe seama sedintei Delegatiei Permanente a PNL. In statiunea tineretului, s-a desfasurat insa si scoala de vara a femeilor democrate, iar, pret de cateva ore, doamnele s-au distrat alaturi de liberali, mai ales ca erau cazate la acelasi hotel. Democratele i-au oferit lui Bogdan Olteanu o diploma de participare la scoala de vara a PD, iar liberalul si-a exprimat regretul ca nu a fost invitat la eveniment. Presedintele Camerei Deputatilor a declarat ca s-ar fi prezentat pentru a explica femeilor democrate ce crede despre PD. In tinuta lejera - camasa si pantaloni albi - "seniorii" Chiauriu si Olteanu au urcat pe ringul de dans alaturi de tinerii liberali, distrandu-se impreuna aproximativ doua ore. La petrecerea liberalilor au venit si cateva femei democrate, care nu au ezitat sa urce pe ringul de dans si sa se distreze alaturi de cei cu care au fost parteneri in Alianta si la guvernare.

Iliescu, Nastase si abia apoi Geoana

Tinerii social-democrati au incheiat scoala de vara cu un chef zdravan intr-un club din Mamaia. De la petrecere nu puteau sa lipseasca "atipicul" presedinte PSD Constanta, Radu Mazare, si liderul de la Vrancea, Marian Oprisan. Party-ul a fost animat inca de la inceput de o mireasa furata de un grup de nuntasi. Social-democratii s-au incins cand baietii de la 3 Sud-Est au pus mana pe microfoane si au zis cateva piese live, ajutati fiind de patru dansatoare. Si pentru ca erau pusi pe treaba, juniorii au organizat un concurs de miss, in care presedintele juriului, vicele PSD, Robert Negoita, a incercat sa descopere cea mai tare domnisoara politician. Pentru obtinerea trofeului, membrele organizatiei de tineret a PSD si-au etalat costumele de baie, lenjeria intima si rochiile de seara si au fost nevoite sa raspunda si unor intrebari "incomode" din politica. Intrebarea "Cine este presedintele PSD" si nominalizarea politicianului preferat s-au dovedit probe grele. Cele mai multe dintre concurente au afirmat ca il prefera pe Mircea Geoana si s-au pus de acord ca, pentru a avea talent in politica, o femeie "trebuie sa aiba carisma, ambitie si sa fie foarte tare". In timpul probelor pentru "Miss politica", o a patra mireasa "furata" si-a facut loc printre social-democrati, fiind invitata sa urce pe podium, unde a si dansat. Tanara a fost desemnata "Miss mireasa politica", insa nu s-a dovedit la fel de informata atunci cand a fost intrebata cine este presedintele PSD. "Eu stiu ca este Ion Iliescu", a spus ea, corectandu-se imediat : "Adrian Nastase, nu?" Abia dupa ce i s-a "suflat" la ureche, mireasa a reusit sa raspunda corect: "Mircea Geoana". Miss politica a devenit social-democrata Nicoleta Moisi, din Constanta, caracterizata de tinerii social-democrati drept Elena Udrea a PSD.

Scris de: {autor}Cristina RACOARE{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii