Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:20 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sorin Grindeanu, invitat special la ședința PSD Timiș. Cine ocupă acum funcția de conducere a partidului

ro

26 Dec, 2019 16:46 1986 Marime text
Social-democraţii din Timiş s-au reunit astăzi, 26 decembrie, în şedinţa Comitetului Executiv, în cadrul căreia au fost luate mai multe decizii, după ce Călin Dobra a demisionat din funcția de președinte al PSD Timiș.
 
În locul lui Dobra, la conducerea partidului a fost numit deputatul Alfred Simionis. Acesta ocupa funcția de președinte executiv al PSD Timiș, informează presa centrală.
 
În urma ședinței s-a decis ca noul președinte executiv al PSD Timiș să fie numit senatorul Eugen Dogariu, iar secretarul executiv, Sebastian Răducanu.
 
La ședință, potrivit presei centrale, a participat și fostul premier al României, Sorin Grindeanu. În prezent, Grindeanu ocupă funcția de președinte ANCOM (Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații).
 
„Astăzi am avut un invitat special, la de doi ani și jumătate de când a plecat din partid fără să-și dorească acest lucru, Sorin Grindeanu a fost invitat astăzi la ședința comitetului executiv, poate mai târziu decât ar fi trebuit. Am ținut ca el să fie invitat la această ședință, a participat cu plăcere. A fost primit cu entuziasm de colegii primari și membri ai comitetului executiv. Ne-a spus câteva cuvinte, ne-a vorbit emoționat și, astăzi, în cadrul comitetului executiv al PSD Timiș s-a luat decizia ca în cazul în care domnul Grindeanu dorește să candideze la vreo funcție în partid, la congresul din februarie, el va avea întreaga susținere a PSD Timiș, considerând cu toții că este nevoie în conducerea partidului de oameni de talia lui Sorin Grindeanu”, a afirmat noul președinte al PSD Timiș, citează presa centrală.
 
„Pentru că s-a vehiculat în ultima perioadă faptul că fiind președintele ANCOM-ului nu are dreptul să facă politic, nu are dreptul să fie membru de partid, în acest moment, nu îi interzice nimeni să aibă o opțiune politică, să aibă prieteni politicieni, poate să participe la ședințe de partid, repet, nefiind membru al PSD, până când va considera oportun să devină, iar noi îl vom primi cu brațele deschise”, a mai precizat Alfred Simonis.

Sursă foto: PSD

Citește și: Deputatul Alfred Simionis, noul președinte interimar al Tineretului Social Democrat

Fostul premier Sorin Grindeanu, noul șef al ANCOM


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii