Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:29 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Situaţie disperată printre angajaţii RADIONAV. Deputatul Huţucă i-a scris ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc (document)

ro

18 Apr, 2019 00:00 2899 Marime text
Situaţia angajaţilor RADIONAV este disperată, aceştia nemaiîncasându-şi salariile de la începutul acestui an. Ultimii bani au fost plătiţi pe 15 ianuarie a.c. Preşedintele PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă, îi cere ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, să se implice în rezolvarea problemelor disperate semnalate de salariaţii CNRN RADIONAV SA.
 
„Angajaţii RADIONAV semnalează situaţia gravă în care se regăseşte în prezent compania, urmare a sistării finanţării activităţilor companiei de către Ministerul Transporturilor, începând cu data de 1 februarie 2019, situaţie care preocupă atât conducerea, cât şi salariaţii.
 
De asemenea, existenţa RADIONAV SA este în prezent una incertă, având în vedere faptul că, pe tot parcursul anului trecut, s-a tot vorbit despre trecerea companiei, cu tot cu personal, către o altă instituţie, respectiv către Autoritatea Navală Română. S-au împlinit mai bine de două luni de când salariaţii companiei nu au primit salariile - datele pentru remunerarea angajaţilor fiind 14 ale lunii pentru lichidare şi 28 pentru avans, deoarece, începând cu 1 februarie 2019, RADIONAV SA nu a mai primit fondurile necesare pentru salarii şi funcţionarea ei”, a scris Huţucă în interpelarea adresată ministrului Cuc. Deputatul îi solicită acestuia să dispună, cu celeritate, rezolvarea problemelor semnalate.
 
În secţiunea „Documente”, puteţi consulta interpelarea deputatului Bogdan Huţucă transmisă ministrului Răzvan Cuc.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii