Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:38 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Compania RADIONAV, în insolvență! Tribunalul Constanța analizează mâine dosarul

ro

14 Apr, 2024 15:31 487 Marime text


Luni, 15 aprilie 2024, la sediul Tribunalului Constanta, este programat un nou termen în dosarul privind insolvența Companiei Naționale de Radiocomunicații Navale „RADIONAV“ SA, cu sediul social în Agigea, județ Constanța!

Ședința de judecată este programată pentru ora 11.00. 

Compania RADIONAV (societate pe acţiuni, cu capital integral de stat) – dizolvată în septembrie 2019 - desfăşura activităţi de interes public naţional în calitate de operator public unic, care furnizează servicii de radiocomunicaţii navale de bază în spectrul de frecvenţă alocat României de către Uniunea Internaţională de Telecomunicaţii.
 
De la data desființării RADIONAV, Autoritatea Navală Română a preluat toate drepturile şi obligaţiile companiei și se substituie în toate litigiile în curs ale acesteia.

A&A Consultants SPRL, reprezentată prin practician în insolvență – Anastasescu Marieta, este lichidator judiciar al societății Companiei Naționale de Radiocomunicații Navale „RADIONAV“ SA. 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Insolvențe Constanța
ANCOM (prezidată de Valeriu Zgonea, fost lider PSD), este interesată să cumpere bunurile RADIONAV SA!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii