Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:57 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senatorul Septimiu Bourceanu vrea să evite un scandal între PNL și USR, la Constanța

ro

03 Aug, 2021 00:00 3428 Marime text
  • Zilele trecute, administratorul public al municipiului Constanța, Felicia Ovanesian, l-a atacat  pe senatorul USR, Remus Negoi, pe care l-a numit „marțafoi”
  • Parlamentarul a reacționat pe măsură, vorbind despre „proaspăta mucegăită numită, (NU aleasă de cetățeni) în anturajul primarului”
  • Bourceanu, a transmis că se delimitează clar și fără echivoc de orice fel de limbaj injurios, jignitor și agresiv
 
 
 

 
 
Zilele trecute, administratorul public al municipiului Constanța, Felicia Ovanesian, l-a atacat  pe senatorul USR, Remus Negoi, pe care l-a numit „marțafoi”. Parlamentarul a reacționat pe măsură, vorbind despre „proaspăta mucegăită numită, (NU aleasă de cetățeni) în anturajul primarului”. 


 Felicia Ovanesian, city-manager municipiul Constanța

 
În încercarea de a limita consecințele politice ale unui nou conflict între PNL și USR, la Constanța, președintele organizației municipale liberale, senatorul  Septimiu Bourceanu, a transmis că se delimitează clar și fără echivoc de orice fel de limbaj injurios, jignitor și agresiv.

Remus Negoi, senator USR Constanța


 
“Nu girez și nu cred în atacuri la persoană și jigniri. Trebuie să arătăm constănțenilor că facem politică decent, civilizat și în interesul lor.
 
Susțin discuțiile argumentate, chiar cu opinii diferite dar resping replicile injurioase. Indiferent dacă suntem aliați sau adversari pe scena politică, avem nevoie de decență.
 
Spun toate aceste lucruri atât în numele meu cât și al colegilor mei din Organizația Municipală PNL Constanța”, a precizat senatorul constănțean.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Nemulţumire în PNL, după ce Florin Cîțu l-a numit pe ginerele preşedintelui CJ Constanţa secretar de stat în MAE, deși funcția era „rezervată” altcuiva

Bogdan Huțucă „Unul dintre cei doi candidați la conducerea PNL, m-a nominalizat astăzi pentru funcția de ministru de Finanțe“


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii