Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:39 27 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Huțucă „Unul dintre cei doi candidați la conducerea PNL, m-a nominalizat astăzi pentru funcția de ministru de Finanțe“

ro

29 Jul, 2021 20:47 2835 Marime text
  • Huțucă a precizat că răspunsul lui este identic cu cel din 2019, când conducerea PNL i-a propus prima dată această funcție.
Deputatul Bogdan Huțucă, președinte al PNL Constanța, a făcut o postare pe pagina lui de socializare unde spune că unul dintre cei doi candidați la conducerea PNL, l-a nominalizat astăzi pentru funcția de ministru de Finanțe care în prezent nu este ocupată de nimeni.  

Huțucă a precizat că răspunsul lui este identic cu cel din 2019, când conducerea PNL mi-a propus prima dată această funcție.

Iată conținutul integral al postării: 

Unul dintre cei doi candidați la conducerea PNL m-a nominalizat astăzi pentru funcția de ministru de Finanțe care în prezent nu este ocupată de nimeni.

Răspunsul meu de acum este identic cu cel din 2019, când conducerea PNL mi-a propus prima dată această funcție. Funcţia de ministru de Finanţe este una full-time care implică o muncă de 16 ore pe zi, 7 zile din 7.

În 2019 am decis să mă implic 100% în conducerea filialei PNL Constanţa, şi cred că am făcut bine. Împreună cu colegii mei liberali din Constanța am reușit rezultate extraordinare: am câștigat alegerile prezidențiale, locale și parlamentare.

Consider că în continuare trebuie să rămân fidel parteneriatului cu constănțenii și să punem umărul împreună la dezvoltarea județului nostru.

În plus, acceptarea acestei funcţii ar putea fi interpretată ca implicând şi filiala.

Cred că toţi colegii mei liberali trebuie să aibă libertatea deplină de a alege pe 25 septembrie fără a se gândi că preşedintele filialei are vreo datorie faţă de unul dintre candidaţi.


Singura mea datorie și singura datorie a liberalilor constănțeni este față de români!, a precizat Huțucă. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii