Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:45 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senatorul AUR Evdochia Dusia Aelenei nu este de acord cu închiderea magazinelor alimentare din stațiunea Mamaia!

ro

05 Mar, 2021 00:00 3440 Marime text

 
  • Senatorul constănțean al Alianței pentru Unirea Românilor Evdochia Dusia Aelenei a cerut abrogarea prevederilor hotărârii nr. 559 din 14 iunie 2001, privind unele măsuri de comercializare a produselor alimentare şi nealimentare în staţiunile turistice
  • Intervenția senatoarei AUR vine după ce, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac a anunțat că în acest sezon în stațiunea Mamaia, nu se va mai vinde salam și nici alte produse alimentare

Senatorul constănțean al Alianței pentru Unirea Românilor Evdochia Dusia Aelenei a cerut de la tribuna Senatului abrogarea prevederilor hotărârii nr. 559 din 14 iunie 2001, privind unele măsuri de comercializare a produselor alimentare şi nealimentare în staţiunile turistice.

Intervenția senatoarei AUR vine după ce, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a anunțat că în acest sezon în stațiunea Mamaia, nu se vor mai vinde produse alimentare.
Parlamentarul AUR Constanța a explicat că stațiunea Mamaia nu este doar o stațiune de interes național, ci și un cartier al Constanței, cu locuitori permanenți, care prin aplicarea prevederilor acestei HG, vor fi lipsiți de accesul la alimente.

Și comercianții din stațiunea Mamaia au avut la rândul lor o întâlnire cu primarul Chițac. Scopul discuțiilor a fost tot salvarea magazinelor alimentare.

Citește și:

Litoral 2021 Vergil Chițac, detalii despre sezonul estival în stațiunea Mamaia

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii