Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:00 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sediile USR, cabinetele parlamentare și europarlamentare au fost transformate în centre de colectare

ro

08 Mar, 2022 00:00 2355 Marime text
  • Pentru transporturile cu destinația Ucraina, se pot dona: alimente neperisabile, medicamente, apă, peleți și haine groase închise la culoare
  • Ajutoarele colectate vor fi trimise către centrele organizate de ONG-uri, care distribuie către Ucraina
  • Centrele de colectare au fost organizate la sediul USR Constanţa de pe Bulevardul Mamaia  nr. 13, colectarea se face de luni până vineri, în intervalul 9.00 - 13.00 sau la cabinetul europarlamentarului Nicu Ştefănuţă, de pe Bulevardul Mamaia nr 39, colectarea se face de luni până vineri, în intervalul 11.00 - 16.00
 
 
USR Constanța salută mobilizarea constănțenilor în contextul războiului din Ucraina.
 
„Din păcate, nebunia lui Vladimir Putin nu pare să găsească un sfârșit. Trebuie să ne pregătim pentru un ajutor de lungă durată. Atât pentru populația ucraineană, cât și pentru primarii din prima linie - cei care preiau primii valul de refugiați de război.
 
Facem un apel la voi, pe cât puteți, să-i ajutăm împreună pe frații noștri aflați în nevoie şi disperare. La nivel național, sediile USR, cabinetele parlamentare și europarlamentare sunt transformate în centre de colectare.
 
A fost creată o rețea de coordonatori județeni, care centralizează nevoile, ajutoarele primite și transporturile către frontieră.
 
Filiala județeană USR Constanţa vă poate oferi datele de contact, iar aceștia, la rândul lor, toate informațiile de care aveți nevoie”, transmit reprezentanții USR Constanța.
 
Pentru transporturile cu destinația Ucraina, se pot dona: alimente neperisabile, medicamente, apă, peleți și haine groase închise la culoare.
 
Ajutoarele colectate vor fi trimise către centrele organizate de ONG-uri, care distribuie către Ucraina.
 
Pentru transporturile către primării, necesarul este următorul: alimente neperisabile minim 4 luni în termen, apă îmbuteliată la 0,5l , peleți sau lemne de foc, paturi, saltele, saci de dormit, lenjerie de pat, perne, pături, produse de curățenie - detergenți de haine și suprafețe, dezinfectanți, saci menajeri și produse pentru bebeluși - scutece, lapte praf, mâncare bebeluși, șervețele umede.
 
Centrele de colectare au fost organizate la
sediul USR Constanţa de pe Bulevardul Mamaia nr 13, colectarea se face de luni până vineri, în intervalul 9.00 - 13.00 sau la cabinetul europarlamentarului Nicu Ştefănuţă, de pe Bulevardul Mamaia nr 39, colectarea se face de luni până vineri, în intervalul 11.00 - 16.00.
 
Există flexibilitate în cazul în care vreţi să donaţi, dar nu vă puteţi încadra în programul prezentat mai sus.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

USR Constanța solicită Ministerului Transporturilor suspendarea urgentă a taxelor de pod de la Cernavodă și Giurgeni, pentru a facilita deplasarea refugiaților ucrainieni

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii