Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Secretarul general al PNL spune că partidul ar putea ajunge la un scor de 25%!

ro

19 Sep, 2023 14:20 717 Marime text




PNL se pregăteşte pentru anul 2024 "mergând pe picioarele lui în alegerile de anul viitor", a declarat secretarul general al partidului, Lucian Bode, menţionând că după ce va duce programul de guvernare la bun sfârşit formaţiunea va decide dacă va colabora cu PSD în aceste alegeri sau va guverna împreună.

"Am demonstrat în 2019 că putem câştiga alegerile europarlamentare, cu o listă foarte bună şi un program politic foarte bun, susţinut de români. Am obţinut 27%", a afirmat Bode, întrebat în legătură cu o eventuală colaborare cu PSD în alegeri.

El a adăugat că PNL ar putea ajunge la un scor de 25%.

Potrivit lui Bode, PNL urmează să ia o decizie în privinţa colaborării cu PSD.

"Cât priveşte colaborarea cu PSD, vrem să ducem programul de guvernare la bun sfârşit şi atunci când, împreună, pe baza cercetărilor sociologice, pe baza măsurătorilor pe care le facem şi noi şi PSD, pe baza unor decizii în forurile statut ale partidului, vom anunţa public dacă vom colabora şi în alegerile europarlamentare, locale parlamentare, prezidenţiale sau ne vom întâlni la finalul acestor procese electorale şi vom guverna împreună, reuşind să convingem peste 50% din români să ne acorde votul", a mai spus secretarul general al PNL.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii