Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:55 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se schimbă garnitura la ISJ

ro

10 Jan, 2011 01:29 2799 Marime text
cap_3.jpgDemocrat-liberalii prezenţi ieri la şedinţa Consiliului de Coordonare Local al PDL Constanţa au acordat în unanimitate sprijin politic pentru numirea a doi noi inspectori şcolari la vârful Inspectoratului Şcolar Judeţean.

isj-pdl-Aliss-Andreescu.jpgDe precizat că la şedinţa CCL al PDL Constanţa a participat, în calitate de invitat, şi inspectorul şcolar general Aliss Andreescu. Şefa ISJ a declarat că până acum a făcut mai mult politica şcolii, însă a precizat că va fi un susţinător al proiectelor deputatului PDL Maria Stavrositu. În cadrul şedinţei de ieri, Maria Stavrositu, în calitate de preşedinte al organizaţiei municipale PDL Constanţa, a supus votului celor prezenţi acordarea de sprijin politic pentru Liliana Manzu şi pentru Maria Sorescu, în vederea ocupării unor funcţii în echipa de conducere a ISJ Constanţa. Astfel, Liliana Manzu a primit în unanimitate sprijin politic pentru ocuparea funcţiei de inspectori pentru educatori la nivelul ISJ, la fel şi Maria Sorescu, propusă pentru ocuparea funcţiei de inspector general adjunct. Maria Sorescu ar urma să o înlocuiască în funcţie pe Cristina Merscic. Aliss Andreescu a declarat că Manzu şi Sorescu vor avea şi sprijinul său pentru ocuparea acestor funcţii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • vasile 10 Jan, 2011 20:48 Probabil ca trebuie intregita echipa de spagari si de aceea trebuiesc numite acolo si astea. De-aia si-a dat demisia Sorescu, ca nu se intelegea cu Gevat pe influente si care ia mai mult
  • inspectorite 10 Jan, 2011 16:31 Trei doamne si toate trei......Sorescu sa se pregateasca mai bine de concurs, ca data trecuta a facut-o de oaie. Nu a luat concursul si a dat-o Amza afara. A doua oara si-a dat demisia dupa cum a scris in presa.
  • Lady Baba 10 Jan, 2011 15:08 Partz, Marghioalo! Astea doua lipseau.
  • alissss 10 Jan, 2011 08:59 cucoana manzu e cea mare pesedista iar madam sorescu cea mai mare spagangista !!! halal inspectori avem . Stavrositu a luat spaga de la ea in campmanie si acum se de de toti dracii sa le propulseze in fruntea inspectoratului
  • :))) 10 Jan, 2011 08:13 Vai dragutele de ele, ce frumoase si inteligente sunt...Promovati tineretul...tovarasi !!!