Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se pregăteşte de alegeri? Lili Naclad a intrat în afaceri

ro

22 Feb, 2011 00:00 4852 Marime text
Liliana_Naclad_02.jpgLiliana Naclad, fosta şefă a biroului de presă al Arhiepiscopiei Tomisului, şi-a început cariera în afaceri.

Lili Naclad este, începând de luna aceasta, patroana unui business pe care-l deţine sută la sută. Din Monitorul Oficial al României, aflăm că Alexandrina Florica Naclad - numele din buletin al Lilianei Năcald - este unicul asociat şi administrator al SC Stenali Image SRL. Aşa cum aflăm din Monitor, firma îşi are sediul în satul Gura Dobrogei, comuna Cogealac. Domeniul principal de activitate al firmei este "activităţi de consultanţă în management", activitatea principală fiind cea de consultanţă în domeniul relaţiilor publice şi al comunicării.

Contactată telefonic, fosta şefă a biroului de presă al Arhiepiscopiei şi a Cabinetului fostului prefect Tit-Liviu Brăiloiu ne-a declarat că firma îşi are sediul la Gura Dobrogei întrucât acolo deţine un imobil în proprietate. Liliana Naclad a fost, de asemenea, funcţionar în cadrul Consiliului Judeţean Constanţa, în prezent fiind în concediu de creştere a copilului. "Urmează să-mi deschid un punct de lucru, un birou, şi în Constanţa. Activitatea va fi legată de comunicarea cu presa, elaborarea unor strategii de imagine şi consultanţă în legătură cu imaginea persoanelor", a afirmat Liliana Naclad. Întrebată dacă se va implica şi în realizarea de strategii de imagine pentru persoane ce vor fi implicate în campania alegerilor locale de anul viitor, ea nu a exclus această posibilitate, afirmând: "Nu ştiu. Îmi doresc, să vedem. O să iau legătura şi cu câteva persoane cu care urmează să colaborez, cu foşti profesori de-ai mei de la SNSPA".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dincu ioan 22 Feb, 2011 09:12 felicitari, doamna profesoara! imi amintesc cu multa placere cursurile de imagologie si comunicare audio-vizoala. sunt singurele dupa care am ramas cu informatii si retete concrete. sigur veti reusi si in acesta noua afacere. sunt mandru ca v-am cunoscut.