Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:09 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări în PNL Florin Roman, lider de partid

ro

12 Nov, 2019 19:34 1736 Marime text
Grupul parlamentar al PNL din Camera Deputaților a decis marți, prin vot, potrivit știripesurse.ro, să opereze mai multe schimbări politice:

1. Noul lider al deputaților PNL este Florin Roman (după ce Raluca Turcan a ajuns vicepremier în Guvern). Roman este un apropiat al lui Rareș Bogdan.

2. La șefia comisiei pentru administrație din Camera Deputaților, în locul lui Florin Roman, merge Angelica Fădor, un new-entry în Parlament.

3. La șefia comisiei pentru Transporturi, în locul lui Lucian Bode ajuns ministru, va merge Marius Bodea, iar secretar al comisiei de Transporturi o să fie Vasile Cristian Achiței.

4. Cezar Preda a fost cooptat în echipa de vicepreședinți a grupului. Preda intrase într-un con de umbră și a avut divergențe cu conducerea centrală.

5. Sorin Bumb, Nicolae Giugea și Tudorița Lungu vor deveni vicepreședinți  în următoarele comisii parlamentare: comisia pentru industrii şi servicii, comisia pentru agricultură și, respectiv, comisia pentru mediu. Vasile Gudu o să fie secretar al comisiei pentru agricultură.

Sursă foto: PNL

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii