Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:45 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Remus Macovei „Ambele tabere din PDL au mintit"

ro

02 Aug, 2010 02:54 2694 Marime text
Macovei_-_Remus_Macovei_01.jpgFostul secretar general al organizaţiei municipale PDL Constanţa, Remus Macovei, care a trecut în 2008 printr-un eveniment similar celui de la convocarea Consiliului de Coordonare Judeţean de sâmbătă, fiind ulterior exclus din partid, consideră că ambele tabere din partid sunt vinovate pentru cele întâmplate.

Macovei crede că s-a greşit când s-a apelat la bodyguarzi pentru accesul în sală. „Chestia cu bodyguarzii este cel mai mare semn de întrebare. Asta demonstrează «democraţia» din organizaţia respectivă", a precizat fostul pedelist.

Remus Macovei este de părere că şi în cazul numirilor de la deconcentrate s-a greşit. „S-a făcut o mare eroare şi în ceea ce priveşte numirile la deconcentrate, niciunul dintre cei puşi în funcţii nefiind perfecţionat în domeniu", a mai spus fostul secretar general. De asemenea, el este de părere că ultimele evenimente din interiorul PDL Constanţa reproduc la o scară superioară ceea ce s-a întâmplat în organizaţia locală PNŢCD, în urmă cu câţiva ani. „Aşa s-a întâmplat şi la PNŢCD, cu scandalurile interminabile dintre Neagoe, Tănase Barde şi Diane Vancea. S-au măcinat între ei. Unde s-a mai văzut întrunire de partid cu Poliţia?!", a mai spus Macovei. În ceea ce priveşte rezultatul contradictoriu al CCJ, fostul democrat-liberal este de părere că ambele echipe, atât cea a lui Banias, cât şi cea a Mariei Stavrositu, ar fi minţit în privinţa voturilor exprimate. „Sala mare a Casei de Cultură are 753 de locuri, iar dacă adunăm rezultatele celor două echipe ar însemna că au fost în sală peste o mie de votanţi. Ambele tabere au minţit şi este ruşinos că s-a ajuns aici", a afirmat Remus Macovei. Fostul pedelist este de părere că doar o intervenţie fermă de la Bucureşti va stopa mâncătoria din PDL Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Macovei lasa-ne cu vorbele de duh 02 Aug, 2010 15:11 Cine mai este si macovei asta ca sa stie cum s-au facut numirile, cine a mintit si cine e bun?