Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:19 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul de la Mangalia cere părerea Tribunalului în cazul eliberării sale din funcţie Tusac, cu ordinul prefectului pe masa instanţei

ro

17 Nov, 2011 01:00 1674 Marime text

Tusac_Palaz_-_Claudiu_Palaz.jpgAşa cum declara zilele trecute, după ce prefectul Claudiu-Iorga Palaz a semnat ordinul de eliberare din funcţie a primarului Mangaliei, Claudiu Tusac a înaintat un demers în instanţă pentru suspendarea executării prevederilor ordinului nr. 773/14.11.2011.

Astfel, potrivit dosarului nr. 14444/118/2011, Mihai-Claudiu Tusac are calitatea de reclamant, în vreme ce prefectul judeţului Constanţa pe cea de pârât. Primul termen la care se va judeca dosarul a fost stabilit pentru 6 decembrie, situaţiile de acest gen fiind judecate cu prioritate.

Primarul spune că îşi va exercita în continuare atribuţiile de edil al urbei, dar că nu va semna documente, lucru pe care îl va face viceprimarul Constantin Filimon. „Chiar verificăm în istoria judeţului sau a ţării, nu mai există cazuri asemănătoare, de primar eliberat din funcţie de două ori de acelaşi prefect", mai spune Tusac.

Tusac_Palaz_-_Claudiu_Tusac.jpg

La rândul său, prefectul Claudiu Palaz a declarat că se aştepta la o asemenea reacţie din partea lui Tusac. „Instanţa nu are de ce să întoarcă decizia mea, pentru că am făcut exact aşa cum mi-a spus prima instanţă, să aştept raportul ANI", a spus Palaz, care a subliniat faptul că Tusac este eliberat din funcţie, nu suspendat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii