Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Lipniţa cumpără alimente pentru persoanele nevoiaşe

ro

19 Apr, 2011 02:47 2136 Marime text
Lipnita_primar_Florin_Georgel_Onescu_03.jpgAdministraţia locală a comunei Lipniţa a demarat procedura de achiziţie pentru pachetele cu alimente ce vor fi oferite vârstnicilor şi persoanelor nevoiaşe pe parcursul anului 2011.

Potrivit invitaţiei de participare publicate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), se caută un furnizor pentru livrarea alimentelor, criteriul fiind preţul cel mai scăzut. De precizat că valoarea estimată a contractului este de 81.290,33 lei fără TVA.

Potrivit documentaţiei de atribuire, pachetul ce va fi oferit persoanelor nevoiaşe va fi compus dintr-un kilogram de zahăr, unul de orez, unul de făină, unul de mălai, un litru de ulei, o cutie de pastă de tomate, un pate de ficat de porc la 200 g, o pungă de spaghete, un pachet de sare iodată, toate produsele fiind distribuite într-o pungă simplă, din material plastic biodegradabil. Preţul unui pachet cu alimente este de maxim 40 de lei inclusiv TVA.

În documentaţia de atribuire se mai precizează că livrarea produselor se va face la solicitarea beneficiarului, cantitatea şi termenele de livrare fiind conform comenzilor emise de către acesta, în termen de maxim 48 ore de la primirea acestora. De asemenea, livrarea se va realiza în patru tranşe pe durata contractului, astfel: tranşa I - 27 mai-03 iunie 2011, tranşa II - 8-15 august 2011, tranşa III - 7-15 octombrie 2011, tranşa IV - 8-15 decembrie 2011. La fiecare tranşă, furnizorul pregăteşte şi livrează 630 de pachete.

Deschiderea ofertelor în cadrul acestei proceduri de achiziţie este programată să aibă loc pe 27 aprilie, începând cu ora 11.00, la sediul Primăriei Lipniţa. Primarul comunei, Florin Onescu, a precizat că prin această licitaţie se va achiziţiona întreaga cantitate de alimente necesară pentru anul 2011, produsele fiind livrate conform comenzilor în tranşele menţionate mai sus.

„Prin această iniţiativă, vor primi alimente şi o parte din oamenii care nu s-au mai încadrat în prevederile Legii 416 pentru a beneficia de venit minim garantat. Consiliul Local a considerat că trebuie să sprijine pe cât posibil aceste familii cu venituri mici, unele numărând cinci-şase copii. Încercăm să compensăm astfel lipsa de sprijin din partea autorităţilor centrale", ne-a declarat primarul comunei Lipniţa, Florin Onescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cluci 14 May, 2011 07:16 care alimente? an 2011 nici pomneala