Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:55 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa şi Orient Construct Decor, un duo de milioane sau cum să construieşti un imobil de opt etaje în Mamaia în patru paşi!

ro

03 Nov, 2018 00:00 3544 Marime text

Orient Construct Decor SRL a obţinut în luna octombrie a.c. două certificate de urbanism de la Primăria Constanţa. Firma urmează să ridice o clădire de opt etaje în staţiunea Mamaia.
Este vorba despre Certificatul de urbanism nr. 3867, care constă în „Construire imobil P+5-8 etaje locuinţe colective şi organizare de şantier“, şi Certificatul de urbanism nr. 3868, care constă în „Construire imobil P+5-8e-locuinţe colective şi organizare de şantier“. Investiţia va fi realizată în staţiunea Mamaia, parcare hotel Doina, lot 1. 
 
Iritaţi de cele mai recente afirmaţii ale primarului municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, care s-a declarat sătul de acuzaţiile cu privire la distrugerea spaţiilor din verzi din oraş, reprezentanţii USR Constanţa susţin că, dimpotrivă, municipalitatea face echipă cu investitorii în toate proiectele imobiliare păguboase.
 
„Primăria Constanţa şi Orient Construct Decor, un duo de milioane sau cum să construieşti un imobil de opt etaje în Mamaia în patru paşi.
1. Se dă o hotărâre de CL prin care se îndreaptă o eroare materială, iar astfel se modifică PUZ-ul în interesul beneficiarului.
2. Se pun la pământ toţi copacii de pe o suprafaţă de 834 mp. 
3. Se iniţiază un schimb de terenuri între Primăria Constanţa şi Orient Construct Decor. Celor 834 mp li se adaugă 164 mp. 
4. Se emite un certificat de urbanism pentru ridicarea unui imobil P+8. Băieţii deştepţi - Constanţa (1 - 0)”, afirmă membri ai USR Constanţa.
 
USR Constanţa dezavuează afirmaţiile primarului, care a declarat, zilele trecute, că el doar pune în aplicare deciziile Consiliului Local. „Dar cine iniţiază hotărârile, primarul sau Consiliul Local Municipal”?, întreabă aceştia. 

Orient Construct Decor SRL, în datele Registrului Comerţului 

Înfiinţată în anul 2015, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 250.000 de lei, integral vărsat, este compus din 25.000 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Orient Construct Decor SRL este controlată de Dinamic Decor SRL, cu 34% din capitalul social, Alina-Simona Turcu, cu 10% din capitalul social, Eugenia Georgescu - 5% din capitalul social, Dorinel Turcu - 51% din capitalul social. Administratori în firma care se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale sunt: Alina-Simona Turcu, Eugenia Georgescu, Dorinel Turcu.
 
Societatea are puncte de lucru în zona parcare hotel Doina, staţiunea Mamaia (zona A, subzona 2), municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia nr. 392. În anul fiscal 2015, societatea cu zero salariaţi a avut o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 496 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, firma cu un singur salariat a declarat o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 18.272 lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: un salariat, o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 13.181 lei. 
 
Despre Dinamic Decor SRL 
 
Cu sediul social în municipiul Constanţa, firma a fost fondată în 2016. Capitalul social subscris, de 10.000 lei, integral vărsat, este compus din 1.000 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Dinamic Decor SRL este controlată de China Construction Development Limited, cu sediul în China, Kong Kong, cu 95% din capitalul social, şi Panciu Alina-Mihaela, cu 5% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de lucrări de finisare, este Panciu Alina-Mihaela. În anul fiscal 2016, societatea cu 3 salariaţi a avut o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 3.568 lei.
Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 3 salariaţi, cifră de afaceri de 60.111 lei şi o pierdere de 93.355 lei.
 

Citeşte şi:

Orient Construct Decor SRL, act de urbanism de la Primăria Constanţa. Firma va ridica o clădire de opt etaje în Mamaia


Făgădău - „M-am săturat să tot răspund la mizeriile de genul «primarul distruge spaţiul verde»! Mergeţi, vă rog, la instanţă! Vreau un PUG serios, nu îl putem face peste noapte!“

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii