Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:49 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președinția și Parlamentul României informate despre depunerea mandatului premierului desemnat, Nicolae Ciucă

ro

02 Nov, 2021 10:58 2626 Marime text
  • Scrisoarea prin care Nicolae Ciucă a renunţat la mandatul de premier desemnat a ajuns, marţi, la Palatul Cotroceni. Informația a fost confirmată de Administraţia Prezidenţială, precizează AGERPRES.

Scrisoarea a fost înregistrată, marţi dimineaţa, la Parlament.

Vă aduc la cunoştinţă că, la data de 1 noiembrie 2021, am depus mandatul încredinţat prin decretul nr. 1064 din 21.10.2021, pentru a cere votul de încredere al Parlamentului României asupra listei şi programului Guvernului, decret publicat în Monitorul Oficial, partea I, nr. 1008 din 21.10.2021, se arată în documentul transmis de Nicolae Ciucă preşedintelui interimar al Camerei Deputaţilor, Florin Roman.

 
Birourile permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor au luat act de depunerea mandatului de către premierul desemnat Nicolae Ciucă, a anunţat, marţi, vicepreşedintele Camerei Sorin Grindeanu.

În acest moment reintrăm pe un făgaş constituţional. Tocmai ce s-a terminat şedinţa Birourilor permanente reunite în care am luat act de depunerea mandatului domnului Nicolae Ciucă. Deci în acest moment nu mai avem nici măcar un premier desemnat, a declarat Grindeanu, la Palatul Parlamentului



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii