Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:07 16 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedinte USR Constanţa, despre Registrul spaţiilor verzi din Constanţa

ro

22 Mar, 2019 00:00 726 Marime text
Aleşii locali municipali au adoptat miercuri, în şedinţă extraordinară de Consiliu Local Municipal, Registrul local al spaţiilor verzi din intravilanul municipiului Constanţa - parţial.
După votul din CLM, edilul-şef al Constanţei, Decebal Făgădău, a explicat că, odată cu finalizarea Registrului spaţiilor verzi, respectiv în 2020, vrea să elimine legenda potrivit căreia Constanţa nu are spaţii verzi sau că în Constanţa se construieşte pe spaţiul verde.
 
„După inventariere terenurilor în cadrul acestui registru, nimeni nu va mai putea schimba destinaţia acestor terenuri, nimeni nu se va mai putea atinge de niciun centimetru de iarbă”, a afirmat edilul-şef. „Cu alte cuvinte, a transmis, subliminal, mesajul - Băieţi deştepţi, defrişaţi tot, cât mai aveţi timp! Câtă ipocrizie să ai să te declari prietenul spaţiilor verzi, când mâna ta a semnat condamnarea la moarte a atâtor spaţii verzi, prin enorm de multe PUZ-uri pe domeniul public, acordate prietenilor de clan? Decebal Făgădău nu mai poate păcăli pe nimeni. Se bate cu pumnul în piept că este apărătorul şi susţinătorul Registrului spaţiilor verzi, doar că, din pumnul său, se scurge sângele verde al atâtor copaci masacraţi. Iar conştiinţa sa este îmbibată de miile de metri cubi de betoane, turnate peste spaţii verzi”, susţine preşedintele USR Constanţa, Remus Negoi.


 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii