Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:56 18 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL se face că îl ceartă, din nou, pe primarul Făgădău „Municipiul Constanţa, sub mandatul lui «Nu pot, nu vreau şi nu-mi asum!»“

ro

15 Jun, 2018 00:00 674 Marime text
Pentru primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, primii doi ani de mandat au stat sub deviza „Nu pot, nu vreau şi nu-mi asum“, susţin liberalii constănţeni.
 
„«Nu pot» a fost laitmotivul celor doi ani de mandat marca Decebal Făgădău, timp în care actualul primar nu a putut în mod real să organizeze eficient aparatul administrativ şi nu a dorit să întocmească un regulament clar şi concret pentru buna desfăşurare a şedinţelor de Consiliu Local Municipal. A fost nevoie de doi ani şi nenumărate solicitări din partea opoziţiei liberale ca şedinţele de Consiliu Local să funcţioneze după o procedură cât de cât clară“, afirmă coordonatorul politic al Organizaţiei Municipale Constanţa a Partidului Naţional Liberal, Septimiu Bourceanu.
 
Liberalii critică neputinţa şi lipsa de capacitate administrativă ale actualului primar, care se regăsesc în traiul constănţenilor, din momentul în care nu găsesc locuri de parcare în centrul Constanţei, pentru că acestea nu există, şi până ajung în Primărie pentru a solicita un document sau o autorizaţie şi realizează că sunt slabe şanse să fie ajutaţi sau ca problemele lor să fie rezolvate.
 
„«Nu vreau» este mesajul pe care primarul Făgădău îl transmite atunci când refuză cu îndârjire să comunice constănţenilor actul prin care a delegat şi a distribuit atribuţiile celor doi viceprimari, în speţă Dumitru Babu şi Costin Răsăuţeanu. Oare ce are de ascuns primarul Făgădău? De asemenea, «nu vreau», pentru Decebal Făgădău, este atunci când face curăţenie japoneză pe plaja Modern, dar insistă să nu vadă gradul de degradare al scărilor de acces şi insistă să nu dea curs solicitării liberalilor de a le repara, mai afirmă Bourceanu.
 
«Nu-mi asum» înseamnă pentru Decebal Făgădău că nu vrea să îşi asume contribuţia la decăderea urbanistică şi economică a Constanţei. Decebal Făgădău este foarte deranjat atunci când este tras la răspundere şi când i se cere să îşi asume vina. Şi asta în condiţiile în care este la conducerea municipiului de aproape un deceniu“, conchid liberalii.
 
E frumos în opoziţie când o faci din spatele unui calculator. Din păcate, în şedinţele de Consiliu Local Municipal, acolo unde PNL ar trebui să facă adevărata opoziţie, aleşii sunt inconsecvenţi, totuşi votează proiectele controversate ale edilului-şef. Prin urmare, ce să mai înţelegem din aceste puncte de vedere?!
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii