Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:31 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL Constanţa vrea ca majorările salariale să se facă sustenabil şi pentru toate categoriile sociale

ro

10 Nov, 2016 00:00 2532 Marime text
Preşedintele Filialei Constanţa a Partidului Naţional Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, consideră că acţiunea PSD de a vota majorări doar pentru unii angajaţi sau doar pentru unele categorii ocupaţionale este perdantă pe termen mediu şi lung pentru că debalansează sistemul şi creează noi inechităţi.

Acesta afirmă că PSD a încălcat Constituţia şi legile în vigoare prin adoptarea Legii de modificare a OUG 20/2016 dovedind, o dată în plus, că are o abordare populistă, electoralistă, care nu se bazează pe o analiză clară sau pe o dezbatere publică. Preşedintele liberalilor constănţeni reaminteşte faptul că PSD nu este la prima promisiune electorală de acest gen.
 
„În toamna anului 2008, în campania electorală pentru parlamentare, Ecaterina Andronescu, membru de seamă al PSD şi fost ministru al Educaţiei, plângea de mila angajaţilor din educaţie, fiind una dintre iniţiatoarele legii de majorare a salariilor cadrelor didactice cu 50%. Au trecut alegerile, iar reprezentanţii PSD nu au mai întreprins nimic în privinţa creşterii salariilor profesorilor, nici măcar cu vreun procent, nu cu 50%!”, a declarat Gheorghe Dragomir.
 
Liderul PNL Constanţa a subliniat faptul că Partidul Naţional Liberal are în vedere ca aceste majorări salariale să fie făcute în mod sustenabil, toţi angajaţii şi toate categoriile ocupaţionale urmând să beneficieze de ele.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii