Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PLUS Constanţa, despre formarea Alianţei 2020 USR-PLUS

ro

04 Feb, 2019 00:00 2035 Marime text
Grupul de Iniţiativă Judeţean al Partidului Libertate, Unitate şi Solidaritate - PLUS a organizat o întâlnire cu membrii şi simpatizanţii din judeţul Constanţa, la care au participat 120 de persoane.
 
În cadrul întâlnirii, reprezentanţii Grupului de Iniţiativă Judeţean, Romeo Stavăr şi Constantin Roşu, au prezentat statutul şi codul etic, documente programatice ale acestei formaţiuni politice, adoptate cu ocazia Convenţiei Naţionale care s-a desfăşurat la Bucureşti la sfârşitul lunii trecute.
 
Totodată, reprezentanţii PLUS Constanţa, Carmen Dumitrescu, Edward Nedelcu, Cristina Rizea, Sorin Andrei şi Dinu Efrim, au luat în discuţie structura de organizare a formaţiunii politice în plan local, precum şi modul în care va fi abordată campania electorală pentru alegerile europarlamentare.
 
Prezent la întâlnire, coordonatorul regional, Ovidiu Ţentea, a punctat faptul că este important ca populaţia să fie corect informată despre beneficiile fiecăruia ca cetăţean al unui stat membru al Uniunii Europene, în comparaţie cu formaţiunile politice eurosceptice sau naţionaliste.
 
Cei prezenţi la reuniunea de ieri au salutat iniţiativa naţională de formare a Alianţei 2020 USR-PLUS şi au precizat că astfel s-a născut principala forţă de opoziţie din România.
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii