Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pedelistul Gheorghe Balaban a trecut si prin tabara PSD

ro

10 Oct, 2009 02:49 4395 Marime text

gheorghe_balaban_04.jpgUn director nominalizat de PD-L, cu rădăcini la PSD, este şi propunerea democrat-liberalilor pentru Direcţia Judeţeană pentru Cultură, Culte şi Patrimoniu Cultural Naţional.

Gheorghe Balaban a fost nominalizat iniţial, la prima distribuire a funcţiilor de directori, pentru şefia Inspectoratului de Concurenţă. Acum, la a doua strigare pentru posturile lăsate libere de pesedişti, Balaban a fost nominalizat pentru conducerea Direcţiei Judeţene pentru Cultură, Culte şi Patrimoniu Cultural Naţional. El este cunoscut constănţenilor din perioada în care a fost director la Tabere. El a ocupat fotoliul de conducere la Agenţia Taberelor din Constanţa, o lungă perioadă, între 1989 şi 2003. Puţini îşi mai aduc aminte că, la acea vreme, Gheorghe Balaban era membru PSD. El a fost demis din funcţie din cauza neregulilor descoperite de către inspectorii sanitari în taberele şcolare de pe litoral, după cum a informat Agenţia Naţională a Taberelor şi Turismului Şcolar, în acea perioadă. În timpul controalelor efectuate în Tabăra „Luminiţa" şi în fosta tabără internaţională de la Eforie Sud, au fost descoperiţi gândaci, mucegai, alimente depozitate necorespunzător, lenjerii de pat insuficiente şi veselă ciobită. S-a lăsat atunci cu amenzi pentru taberele respective şi cu demisii din partea conducerii de la Tabere.

Contactat telefonic, Gheorghe Balaban a admis că a fost şi pe la PSD, însă pentru o scurtă perioadă, după cum a menţionat. El a precizat că parteneriatul său cu PSD s-a încheiat înainte de scandalul de la Tabere, când a ales să treacă în organizaţia PD, condusă la acea vreme de către Stelian Duţu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cunoscator 10 Oct, 2009 15:53 au trecut ei primari care se dau mari sforari pe la psd, darmite un neica nimeni ca asta din poza?