Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:08 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parlamentarii USR, Remus Negoi și Stelian Ion explică de ce l-au votat pe Cătălin Drulă

ro

10 Jul, 2022 15:40 1671 Marime text
Senatorul USR, Remus NegoiSenatorul USR, Remus Negoi explică de ce l-a votat pe Cătălin Drulă pentru președinția partidului USR.

„Îl știu foarte bine, știu cum lucrează și am cea mai mare încredere că este soluția cea mai bună acum, pentru președinția USR.

Îi apreciez pe ceilalți candidați, lucrez foarte bine cu unii dintre ei, însă ceea ce-l diferențiază pe Drulă de ei sunt câteva puncte care nu pot fi puse sub semnul întrebării:

- fermitatea și curajul lui de a scoate de sub preș corupția și incompetența (”Drulă nu e om, e câine”, ziceau șmecherii deranjați de el).
- îi toacă pe incompetenții de la putere, inclusiv pe așa zisele vedete ale politicii de 30 de ani (de genul lui Emil Boc), cu o opoziție reală, arătând putregaiul din ei.
- nu pierde din ochi obiectivele, a demonstrat deja că știe și că este capabil să genereze rezultate.
- nu în ultimul rând, a fost cel mai performant ministru al Transporturilor din ultimii 32 de ani"



La fel si deputatul Stelian Ion - „Din 2016 l-am cunoscut suficient de bine pe Cătălin Drulă cât să pot aprecia acum, fără rezerve, că poate fi o locomotivă puternică pentru USR. L-am văzut de aproape și în opoziție, și în guvern.

Este un om determinat, onest, foarte priceput în domeniile care-l pasionează, atent la detalii, cu un stil direct mai rar întâlnit în politica noastră, promovează cu putere reformele, și din fapte, nu doar din vorbe, are îndrăzneala de a se lua la trântă cu sistemul de tip mafiot, este pragmatic și își asumă cu îndrăzneală decizii dificile de care alții fug.

L-am votat pe Cătălin pentru funcția de președinte al USR și îi îndemn pe toți colegii care încă nu au votat până acum să o facă. Cătălin Drulă are profilul unui lider valoros pentru USR și pentru România!"

Ei sunt cei doi parlamentari ai USR Constanța, dupa plecarea Cristinei Rizea la REPER.

La nivelul municipiului Constanța prezența la vot a fost de 77%, iar la nivelul județului, 80%“ – a declarant penrtu ZIUA de Constanța, Dumitru Caragheorghe, președinte USR Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii