Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:48 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parlamentarii AUR Constanța și-au prezentat raportul de activitate după prima sesiune din mandat

ro

15 Jul, 2021 00:00 3973 Marime text

  • Deputații și senatorii AUR și-au prezentat activitatea parlamentară din ultimele șase luni
  • Spitalul Județean Constanța și nemulțumirile cetățenilor vizavi de modul în care municipiul este administrat municipiul și stațiunea Mamaia, printre preocupările parlamentarilor AUR
 

 
Parlamentarii Alianţei pentru Unitatea Românilor - deputaţii Dumitru-Viorel Focșa și Dănuț Aelenei, şi senatorii - Sorin Cristian Mateescu și Evdochia Aelenei au susțin o conferință de presă în cadrul căreia și-au prezentat activitatea în prima sesiune din acest mandat.

Deputatul Dănuț Aelenei a interpelat Ministerul Sănătății, în legătură cu Spitalul Județean.

“Am întrebat despre testarea gratuită pentru că sunt oameni care nu se pot vaccina. Iar despre impunerea vaccinării cadrelor medicale am fost sesizat de salariați. S-au vaccinat de frică, iar cu ajutorul sindicatului Sanitas au putut intra s-au putut reîntoarce la muncă”, a explicat Ailenei.

Deputatul a mai cerut informații și despre situația Spitalului Județean în contextul privatizării spitalelor iar răspunsul a fost negativ.

Parlamentarul a mai precizat că județul nu are un spital materno-infantil extrem de necesar constănțenilor.

La rândul său, senatorul Sorin Cristian Mateescu a precizat că la cabinetul parlamentar s-au prezentat mulți cetățeni nemulțumiți de modul în care municipiul Constanța este administrat.

“Am avut cazuri în care îi voi sprijini pe oameni să cheme în instanță Consiliul Local Municipal și primăria Constanța”, a explicat senatorul AUR.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 

Citește și:

Precizări ale Ministrului Justiției, Stelian Ion, în legătură cu procedura de extrădare a omului de afaceri Sorin Strutinsky

Lucrările la Sala Polivalentă din Constanța sunt realizate în proporție de 30%

Se teme Chițac de un eventual referendum de demitere? A respins solicitarea pentru amplasarea de corturi în vederea strângerii de semnături!


 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii