Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:53 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parcarile lui Giurgiucanu (document)

ro

09 Jul, 2010 02:10 4089 Marime text
giurgiucanbu_-_parcare_teni.jpgÎn fiecare sezon estival, fie că fac afaceri cu amănuntul sau mai mari, toţi agenţii economici de pe litoral speră că vor pune mâna pe potul cel mare. Afacerile se pare că merg cât de cât bine pentru cei care au parcări în staţiunile de pe litoral şi în Constanţa.

Dacă anul trecut o oră de parcare în Mamaia ajungea la 1,5 lei, acum sub 2,5 lei nu găseşti niciun loc.

Anul trecut, puteam număra pe degetele de la o mână firmele care deţineau parcările din staţiune.

Una dintre cele mai interesante firme este SC Agro Invest SRL, societate care o are ca singur asociat pe Oana Giurgiucanu, soţia lui Georgică Giurgiucanu, cel care este inculpat în celebrul dosar al retrocedărilor, dar şi presupusă parte în conflictul cu focuri de arme din Mamaia, de acum două seri.

Prin SC Agro Invest SRL, în calitate de asociat, Oana Giurgiucanu deţine trei parcări, dintre care două sunt în Mamaia - parcarea din faţa Complexului Idu, Zona Clubului Sen şi din faţa piaţetei Cazinou, dar şi cea din zona Port Tomis, tronson 3 lotul 1, 3 şi 5.

Administrator al SC Agro Invest SRL este Mihai Caraivan, cel care este implicat în mai multe afaceri: VBM Media Soft Concept SRL, SC Nova Vet Impex SRL, SC Nova Prod SRL, Nova Vet Impex, SC Management & Investment Concept Group şi Camila Prodimpex SRL.

Oana Giurgiucanu este asociată şi administrator în SC Travel & Events SRL, iar soţul său este administrator în SC Management & Investment Concept Group SRL.

În numărul viitor al ediţiei noastre vom prezenta cum parcările la care facem referire mai sus au trecut de pe o firmă pe alta şi care au fost motivele care au stat la baza acestei modificări.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii